Поділитись:

Сексапільна дочка ексгравця АПЛ дефілювала на Тижні моди в Парижі

Понеділок, 04 березня 2024, 17:58
793
2
0
Сексапільна дочка ексгравця АПЛ дефілювала на Тижні моди в Парижі

Фото: GettyImages

Тілан Блондо, яку колись називали "найкрасивішою дівчиною світу", запалила сцену на Паризькому тижні моди, продемонструвавши свою яскраву зовнішність і модельні навички.

22-річна модель - донька Патріка Блондо, колишнього захисника Прем'єр-ліги, який протягом своєї кар'єри грав за Шеффілд Венсдей та Вотфорд. Вперше Тілан отримала визнання ще в дитинстві, коли журнал Vogue присвоїв їй титул "найкрасивішої дівчини у світі". Це раннє визнання просунуло її у світ високої моди, де вона тепер крокує подіумами по всьому світу.

Блондо повернулася до рідної Франції на Тиждень моди в Парижі, зачарувавши публіку своєю елегантністю. Одягнена в витончену чорну сукню, вона привернула увагу фотографів біля будинку моди Nina Ricci, де була представлена колекція жіночого одягу сезону осінь-зима 2024. Ця поява послідувала за її присутністю на показі Isabel Marant, де минулого тижня була представлена осіння колекція.

Пізніше того ж дня Тілан продемонструвала свою багатогранність, відвідавши показ осінньої колекції Rabanne. Тут вона обрала вражаючий контраст, одягнувши яскравий кроп-топ у поєднанні зі штанами та зачесавши волосся на проділ по центру.

Фото: WireImageФото: WireImageФото: Getty Images for Isabel MarantФото: Getty Images for Isabel Marant

У той час як кар'єра Тілан яскраво сяє на модній сцені, її сім'я також може похвалитися футбольними зв'язками. Її батько, Патрік Блондо, займався професійною кар'єрою з 1987 по 2005 рік. Правий захисник Блондо найпомітніше виступав в Англії у складі Шеффілд Венсдей, куди він перейшов з Монако за 1,8 мільйона фунтів стерлінгів. Незважаючи на короткий термін перебування в команді, який ознаменувався лише шістьма матчами та однією перемогою, він встиг відзначитися результативною передачею. Пізніше Блондо виступав у Вотфорді та Марселі, а завершив кар'єру в американському Крітейл.

Читайте також: Дружина гравця Полісся паморочить розкішними знімками

Красуня-дружина гравця львівських Карпат зачаровує

Неймовірна колишня дружина переможця ЧС знялася топлес

793
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS