Поділитись:

Ла Ліга: прогноз Конкурента на матч Мальорка - Жирона 3 березня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Неділя, 03 березня 2024, 09:45
447
0
0
Ла Ліга: прогноз Конкурента на матч Мальорка - Жирона 3 березня 2024

Фото: GettyImages

Мальорка прагне відволіктися від Кубка Іспанії, зустрічаючись з амбітною Жироною в рамках 27-го туру Ла Ліги, де грають українці Віктор Циганков і Артем Довбик. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.

Мальорка - Жирона

Неділя, 3 березня, 19:30.

Мальорка прагне не втратити концентрації в Ла Лізі, адже попереду в них фінал Кубка Іспанії. У вівторок "пірати" здобули перемогу над Реалом Сосьєдад у півфіналі Кубка Іспанії по пенальті, завдяки чому вони зберігають шанси вперше з 2003 року підняти цей трофей. Проте, відстаючи від зони вильоту лише на шість очок перед цим туром, вони не можуть дозволити собі розслабитися в чемпіонаті.

Турнірне становище клубу явно не покращує жахлива серія з однієї перемоги в останніх восьми матчах ліги (3 нічиї, 4 поразки). Дві з цих поразок трапилися на їхньому полі Сон Моїкс, і програвши в минулому матчі Ла Ліги Реалу Сосьєдаду з рахунком 1:2, Мальорка ризикує вперше з жовтня 2022 року зазнати двох домашніх поразок у Ла Лізі поспіль.

Їм може не пощастити уникнути ще однієї поразки проти сильного суперника - Жирони, яка має другу найкращу статистику в гостьових матчах ліги (8 перемог, 3 нічиї, 2 поразки). Щоправда, ці дві поразки сталися в їхніх останніх двох матчах на виїзді, проти Реала та Атлетіка Більбао, що завадило їхнім сподіванням вперше виграти чемпіонат Іспанії, хоча на папері турнірна таблиця робить це завдання здаватися легшим.

Останні зустрічі віч-на-віч не на користь команди Мічела, оскільки вони не виграли жодного з останніх п'яти гостьових матчів проти них (2 нічиї, 3 поразки). Проте "біло-червоні" принаймні частково повернули собі впевненість у своєму останньому матчі, перервавши триматчеву безпрограшну серію (1 нічия, 2 поразки) перемогою з рахунком 3:0 над Райо Вальєкано. Тепер вони прагнуть лише другої перемоги на полі Мальорки у 21 столітті.

Футболісти, за якими варто стежити:

  • Мальорка: Сім із останніх десяти голів Ведата Мурікі за Мальорку були забиті після перерви.
  • Жирона: Його може спробувати перевершити капітан Жирони Крістіан Стуані, який допоміг своїй команді здобути перемогу в 11 з останніх 15 матчів, у яких він забивав (3 нічиї, 1 поразка).

Цікава статистика: цього сезону в Ла Лізі Жирона втратила лише чотири очки після того, як забила перший гол (12 перемог, 2 нічиї).

Це буде цікавий матч між командою, яка відволікається на Кубок, і командою, яка прагне закріпитися у верхній частині таблиці. Українські півзахисник Віктор Циганков і нападник Артем Довбик можуть вийти на поле у складі Жирони. Перевага, схоже, на боці гостей, які мають кращу форму.

Букмекери вважають Жирону фаворитом з коефіцієнтом 2.30.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Жирона переможе:  

Перемога Мальорки - 25%. 
Нічия - 29%. 
Перемога Жирони - 46%.

Читайте також: Барселона розглядає три сценарії щодо майбутнього екіпіровки

Довбик передав українським захисникам ще один автомобіль

Лунін чи Кепа: у кого краща статистика в сезоні 2023/24?

Жирона хоче купити перспективного вихованця Барселони

447
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS