Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матчі 2 березня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 02 березня 2024, 13:33
251
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матчі 2 березня 2024

Фото Getty Images

У суботу, 2 березня, в Серії А не буде матчів представників топ-5, але це не означає, що ігровий день буде нудним та нецікавим. Бо, наприклад, Рома їде в гості до непоступливої Монци, а Торіно та Фіорентина зійдуться в битві за Єврокубки.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цих матчів, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Салернітана - Удінезе

Субота 2 березня, 16:00

Відкриватиме ігровий день битва аутсайдерів. Один з яких відчайдушно бореться за виживання, а інший тоне все глибше і глибше.

Удінезе зараз випереджає зону вильоту на 3 бали, але в Серії А все наскільки динамічно, що в кінці туру можна опинитись і в зоні вильоту. Тому фріульцям потрібно продовжувати набирати бали для спокійного життя. І де ж це робити, як не з головним аутсайдером ліги.

Салернітана відстає від рятівної зони на 7 балів. Здається, не так і багато, але проблеми команди з Салерно куди більші. Вона не перемагає 8 матчів поспіль, 7 з яких програла. Окрім того, "морські коники" вже змінили трьох тренерів по ходу сезону і є чутки, що це не кінець. Місце Ліверані на тренерській лаві вже знаходиться під питанням, хоч він і провів лише 2 матчі на чолі команди. Хаос та незрозумілі рішення менеджменту ведуть Салернітану до вильоту, але десь ми таке вже бачили. Тому не варто списувати цю команду з рахунків, хоч це й дуже хочеться зробити.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Удінезе - коефіцієнт 1.65

Ми думаємо, що Удінезе здобуде складну перемогу:

Перемога Удінезе - 51%

Нічия - 34%

Перемога Салернітани - 15%

Зірви джекпот тут

Монца - Рома

Субота 2 березня, 19:00

Монца ще ніколи не перемагала Рому (2 поразки, 1 нічия), але зараз набрала чудовий хід та підтягнулась до боротьби за Єврокубки. Рома теж перебуває в ній і теж набрала гарну форму. Тому цей матч перетворюється ледь не на протистояння прямих конкурентів.

Монца не програє 5 матчів поспіль. За цей час вона, навіть, встигла прибити Мілан (4-2). Було це якраз вдома. Тому Ромі теж не має бути легко. Тим більше, що в разі перемоги сьогодні Монца скоротить відстань до римлян в турнірній таблиці до 5 балів, а також може увійти до топ-10 і повноцінно втрутитись у боротьбу за Єврокубки. 

Рома під керівництвом Де Россі програла лише Інтеру (2-4) і то в запеклій боротьбі, що в протистоянні з нинішньою командою Індзагі вже досягнення. Інші ж суперники не змогли здолати римлян, які сьогодні мають шанс наблизитись до зони Ліги чемпіонів, оскільки завтра їх конкуренти в обличчі Аталанти та Болоньї зіграють між собою. Що це, як не додаткова мотивація для "джалароссі" продовжити успішні виступи під керівництвом нового тренера? 

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Рому - коефіцієнт 2.05

Ми теж думаємо, що Рома здобуде складну перемогу:

Перемога Монци - 23%

Нічия - 30%

Перемога Роми - 47%

Прогноз та анонс матчу Торіно - Фіорентина читайте тут 

251
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS