Поділитись:

УПЛ: прогноз Конкурента на матч Динамо - Чорноморець 2 березня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 02 березня 2024, 08:33
554
0
0
УПЛ: прогноз Конкурента на матч Динамо - Чорноморець 2 березня 2024

Фото ФК Динамо Київ

У суботу, 2 березня, в УПЛ відбудеться одразу 4 матчі. Центральним з них однозначно буде протистояння Динамо та Чорноморця, яке стартує о 15:30. Зустріч принципових суперників, у якій немає авторитетів, що доводять 2 останні матчі між цими командами, коли Чорноморець перемагав з рахунком 3-2.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера. 

Динамо

Кияни ще не втрачали очок після того, як їх очолив Олександр Шовковський. 5 перемог поспіль з загальним рахунком 14-4. При чому всі пропущені голи були в матчах з Металістом 1925, який Динамо двічі перемогло з рахунком 4-2. До того ж це було впевнені звитяги і вони могли бути зі значно більшими рахунками. Окрім того, "біло-сині" під керівництвом СаШо вийшли на перше місце за втраченими балами. Так, перенесені матчі ще треба виграти, але сам факт можливого лідерства багато про що говорить.

До гри Динамо готувались майже у повному складі. Поки що ще не може грати Ярмоленко, але всі інші готові. Зокрема, відбув дискваліфікацію основний лівий захисник Дубінчак.

Чорноморець

Одесити нині дев'яті в турнірній таблиці. Проте можуть піднятись в топ-7 за підсумками туру. Для цього потрібно втретє поспіль перемогти Динамо. Дивлячись на те, як Чорноморець зіграв проти Оболоні це здається малойворіним. Але перед попередніми матчами цих команд ситуація не сильно відрізнялась.

Щодо самої гри з Оболонню (1-1), то в ній у Чорноморця було надто багато втрат на своїй половині поля, що призвело до 20+ ударів від "пивоварів". У той же час, самі одесити забили один гол з двох ударів. З Динамо таке навряд чи пройде. Тому потрібно покращувати свою гру, зокрема, за рахунок кадрів. Можливо, в цьому допоможуть статусні новачки одеситів Іпалібо та Гомес, які поступово вливаються в команду.

Зірви джекпот тут

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Динамо - коефіцієнт 1.36

Ми ж думаємо, що Динамо не програє:

Перемога Динамо - 44%

Нічия - 35%

Перемога Чорноморця - 21%

Читайте також:

Визначено дати проведення перенесених матчів УПЛ

Клуб іспанської Ла Ліги зацікавився Віталієм Буяльським

Відомо, де може грати домашні зустрічі в єврокубках київське Динамо

554
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS