Поділитись:

Тренер MLS пообіцяв гравцям купити випивку

Неділя, 25 лютого 2024, 09:55
350
0
0
Тренер MLS пообіцяв гравцям купити випивку

фото: Getty Images

Після перемоги над Нью-Йорк Сіті з рахунком 1:0, завдяки голу на 8 хвилині Аділсона Маланди, роздягальня Шарлотт була сповнена посмішок. Новий бос команди Дін Сміт, який працював в Англії з Астон Віллою, Норвіч Сіті, Брентфордом та Лестер Сіті, жартував з журналістами після гри, розкриваючи зухвалу обіцянку, яку він дав своїм захисникам.

Говорячи про результат після гри, згадуючи, як він задоволений тим, що його захист зберіг чистий аркуш, англієць зронив новину, що він пообіцяв футболітсам пляшку вина, якщо противник не заб'є жодного разу ...

У розмові з журналістами він сказав, що "вони мені нагадали" в кумедній манері.

Шарлотт в минулому сезоні пробився до плей-офф, але впродовж всієї кампанії демонстрував не найкращі результати. Після розставання з менеджером Крістіаном Латтанціо, а згодом і з двома призначеними гравцями Каролем Свідерським та Камілем Юзвяком у міжсезоння, у 2024 році вони стали зовсім іншою командою.

Разом зі Смітом на чолі - і двома відкритими слотами для призначених гравців - для команди Східної конференції тепер все здається можливим. Однак, перш за все, їм потрібно з'ясувати, з яким вином вони святкуватимуть суботній вечір...

На другому тижні сезону MLS команда зіграє проти Ванкувер Вайткепс. Вони прагнутимуть набрати шість очок у двох матчах, коли після цього поїдуть до Канади.

Читайте також: Манчестер Сіті вирвав перемогу в Борнмута та Забарного. Відома оцінка українця(+відео)

Баварія перемогла Лейпциг у центральному матчі туру (+відео)

350
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS