Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матчі 25 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 25 лютого 2024, 09:15
297
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матчі 25 лютого 2024

Фото Getty Images

Вчора, 24 лютого, в Серії А грали середняки та аутсайдера. Сьогодні ж настала черга лідерів. Зіграють всі команди з топ-4, а дві з них зустрінуться між собою в центральному матчі туру.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цих матчів, то можете скористатись бонусами від нашого партнера. 

Ювентус - Фрозіноне

Неділя 25 лютого, 13:30

Ювентус довгий час був поруч з Інтером, але після поразки в очній зустрічі (0-1) туринців лихоманить. Команда Аллегрі має серію з чотирьох матчів без перемог, а в попередньому турі зіграла внічию з Вероною (2-2), яка на той момент була в зоні вильоту. Та попри це все Юве досі другий, бо Мілану теж не вистачає стабільності. Мрії про титул поступово відходять в небуття, через прекрасну форму Інтера, а ось боротьба за другу сходинку назріває цікава. Тим більше, що від цього напряму може залежати доля Аллегрі в клубі, принаймні так пишуть італійські ЗМІ.

Фрозіноне теж 4 матчі не перемагає, але при цьому ще й опускається в таблиці. Нині до зони вильоту "канаркам" залишилось 3 бали. Проте в цьому турі вони туди не впадуть, бо суперники вже зіграли свої матчі.

Також варто нагадати, що в першому колі Ювентус здолав Фрозіноне на його полі з рахунком 2-1, забивши переможний гол у компенсований час. Проте на виїзді Фрозіноне зовсім інший і програє всім підряд. Так було і в Кубку Італії з Юве, коли в Турині господарі забили чотири "сухих" голи. Загалом же за останні 5 виїзних матчів Фрозіноне пропустив 18 голів, забивши лише 3.

Букмекери бачать фаворитим цієї гри Ювентус - коефіцієнт 1.30

Ми теж вважаюємо, що Юве впевнено переможе:

Перемога Ювентуса - 80%

Нічия - 17%

Перемога Фрозіноне - 3%

Кальярі - Наполі

Неділя 25 лютого, 16:00

Команда Раньєрі не перемагає вже 5 матчів поспіль і "застрягла" в зоні вильоту. Проте до рятівної зони ній лише 1 бал. Тому все ще в руках та ногах гравців Кальярі, якім просто потрібно здобувати очки. З Наполі це буде важко, але в цьому сезоні цілком реально.

Самі ж неаполтіанці на тижні витратили багато сил на гру Ліги чемпіонів з Барселоною (1-1). Де також відбувся дебют їх нового тренера Франческо Кальцони. Після гри на його адресу лунало не мало позитивних слів та чи буде  так і в чемпіонаті? Де "партенопеї" потрібні лише перемоги, бо ніколи раніше чемпіон наскільки погано не проводив наступний сезон. Окрім того, в Неаполі досі мріють про вихід в Лігу чемпіонів, але покищо "адзуррі" не завадило хоча б повернутись до топ-10 з якого вони вже випали, посідаючи 11-ту сходинку в таблиці.

Букмекери попри все вірять у перемогу Наполі - коефіцієнт 1.83

Ми теж вважаємо, що неаполітанці здобуть важку перемогу:

Перемога Кальярі - 25%

Нічия - 31%

Перемога Наполі - 54%

Зірви джекпот тут

Лечче - Інтер

Неділя 25 лютого, 19:00

Лечче веде боротьбу за виживання і поки йому це добре вдається. Станом на зараз команда перебуває на 14-му місці в таблиці та має перевагу над зоною вильоту в 4 бали. Проте й проблем у "джалароссі" вистачає. Зокрема, вони не можуть зберегли ворота "сухими" ось вже 21 матч поспіль. Окрім того, після феєричної перемоги над Фіорентиною (3-2) з двома голами в компенсований Лечче двічі поспіль прогров "всуху" (0-4 від Болоньї та 0-2 від Торіно). Але це було на виїзді, а вдома у "джалароссі" лише 1 поразка за 6 останніх матчів.

Інтер на тижні зіграв перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Атлетіко та впевнено переміг. Так, рахунок лише 1-0, але перевага "нерадзуррі" була значно більшою. А загалом у них вже 9 перемог поспіль, що є рекордом під керівництвом Сімоне Індзагі. Зрозуміло, що з такими результатами у Інтера і в чемпіонаті все добре, де він лідирує з відривом у 9 балів від другого місця.

Букмекери бачать беззаперечним фаворитом матчу Інтер - коефіцієнт 1.45

Ми теж вважаємо, що Інтер впевнено переможе:

Перемога Лечче - 4%

Нічия - 18%

Перемога Інтера - 78%

Читайте також:

Болонья повторила свій рекорд 1967 року

Емполі з Коваленком у сладі здолав Сассуоло. Відома статистика українця

Дженоа з Маліновським перемогла Удінезе

297
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS