Поділитись:

Пауло Дібала назвав трьох найкращих гравців. Відповідь здивувала

Субота, 24 лютого 2024, 13:49
411
0
0
Пауло Дібала назвав трьох найкращих гравців. Відповідь здивувала

фото: Getty Images

Пауло Дібала дивним чином назвав Гонсало Ігуаїна одним з трьох найкращих гравців, поряд з більш очевидними кандидатурами Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду.

Під час перебування в Челсі Ігуаїн боровся за місце в основі, оскільки йому вдалося забити лише п'ять разів у 18 матчах. Однак він блищав в інших клубах, таких як Ювентус, Наполі та Реал Мадрид, що, схоже, справило на Дібалу незабутнє враження.

Під час перебування в Ювентусі Дібала також мав можливість грати разом з Роналду. Дует виграв два титули Серії А за сім років його перебування у складі "бьянконері". Крім того, його досвід роботи з Мессі, коли він представляв Аргентину, був незабутнім і вражаючим. Насправді, він разом з Мессі виграв чемпіонат світу 2022 року в Катарі - незабутній спогад для нинішнього форварда Роми.

Незважаючи на скромні результати Ігуаїна в Челсі, захоплення Дібали ним випливає з їхнього спільного досвіду в Ювентусі.

Дібала сказав: «Мессі, Мессі, Мессі, Мессі, Мессі, Мессі, Мессі, Мессі: "Мессі, Роналду і [Гонсало] Ігуаїн - мої три найулюбленіші партнери по команді у світі футболу. Роналду - чемпіон, грати з ним в Ювентусі було чудово. Від нього я навчився відданості своїй професії та бажанню перемагати, незважаючи на все, чого я вже досяг. Я не здивований, що у нього також все добре в [Саудівській] Аравії.

 

Хоча моєю мрією з дитинства було зіграти з Мессі... він і так постійно надихає мене. Розділити з ним перемогу на чемпіонаті світу - це те, що я ніколи не забуду».

Ігуаїн забив 335 голів у 710 клубних матчах перед тим, як піти з професійного футболу наприкінці сезону 2022 року в складі Інтер Маямі. За збірну Аргентини він відзначився ще 31 раз у 75 матчах.

Дібала продовжить свій футбольний шлях у Ромі під керівництвом Даніеле Де Россі. У понеділок (26.02.) він повернеться до гри проти Торіно в матчі Серії А.

Читайте також: Серія А: прогноз Конкурента на матчі 24 лютого 2024

Відбулось жеребкування 1/8 фіналу Ліги конференцій. Астон Вілла їде в гості до Аякса

411
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS