Поділитись:

Деле Аллі відвідав тиждень моди в Лондоні замість матчу Евертона

Вівторок, 20 лютого 2024, 13:45
396
0
0
Деле Аллі відвідав тиждень моди в Лондоні замість матчу Евертона

фото: Getty Images

Півзахисник Евертона Деле Аллі був помічений на Лондонському тижні моди разом зі своєю дівчиною Сінді Кімберлі, Букайо Сакою та Сон Хин Міном.

Деле, який нещодавно отримав нову травму, був помічений на заході Burberry разом зі своєю дівчиною Кімберлі на Тижні моди в Лондоні. Він пропустив матч Евертона проти Крістал Пелес у вирішальному поєдинку Прем'єр-ліги, щоб потрапити на цей захід.

Тиждень моди був зірковим, адже на ньому були присутні такі футболісти, як Сака, Сон, Бен Чілвелл, Гарет Бейл та Мартін Одегаард. Зірка "Шпор" Сон виглядав блискуче в чорному вбранні, а Сака позував перед камерами в пальто, схожому на те, яке носив покійний великий коментатор Джон Мотсон.

Після того, як англійський півзахисник покинув Тоттенхем у січні 2022 року, його кар'єра пішла на спад, оскільки він пережив кілька проблем на полі та за його межами. Востаннє він виходив на поле у складі Бенфіки, куди був орендований з Евертона, у лютому 2023 року і ще не виходив на поле у складі "Ірисок" після повернення з оренди напередодні сезону 2023/24.

Після останньої травми 27-річний футболіст навряд чи вийде на поле у складі мерсисайдського клубу в поточному сезоні.

Читайте також: Анчелотті запропонував місце в тренерському штабі легенді клубу

Неймар "лайкнув" пост із критикою Мбаппе

396
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS