Поділитись:

7 неймовірних рекордів, які Хабі Алонсо та Баєр можуть побити цього сезону

Автор: Аліна Тимченюк |
Понеділок, 19 лютого 2024, 16:19
598
0
0
7 неймовірних рекордів, які Хабі Алонсо та Баєр можуть побити цього сезону

фото: Getty Images

Леверкузенський Баєр зараз перебуває на вершині Бундесліги, а команда Хабі Алонсо знаходиться на межі побиття деяких божевільних рекордів Бундесліги.

Мюнхенська Баварія була домінуючою силою в німецькому футболі більше десяти років, вигравши 11 останніх чемпіонських титулів. Однак, виглядає все більш вірогідним, що цього сезону вони можуть не досягти успіху.

Наразі Леверкузен очолює турнірну таблицю з відривом у вісім очок і, схоже, не збирається зупинятися на досягнутому найближчим часом.

Вони мають найкращі показники захисту в лізі, пропустивши лише 15 м'ячів у 22 матчах. Команда Алонсо також залишається єдиною непереможеною командою в п'ятірці найкращих європейських ліг на цій стадії сезону.

Хоча Леверкузен, безсумнівно, займає чудову позицію в лізі, Алонсо поки що міцно стоїть на ногах.

«Поговоримо в травні. Ми повинні бути реалістами і твердо стояти на землі.

 

У мене чудова команда. У нас багато енергії, і це головне. Тут немає ніякого секрету. Гравці вірять, і це те, чого ми хочемо», - сказав Алонсо журналістам, коли його запитали про шанси Леверкузена на чемпіонство.

Враховуючи їх чудові результати в чемпіонаті в цьому сезоні, не дивно, що Ліверпуль придивляється до Алонсо в пошуках заміни Юргену Клоппу.

Проаналізувавши результати Леверкузенського Баєра можна припустити, які сім божевільних рекордів, клуб може побити в цьому сезоні.

  •  Команда Алонсо може стати першою командою в історії Бундесліги, яка проведе цілий сезон без поразок. Якщо їм вдасться залишитися непереможеними в 12 матчах, що залишилися, вони встановлять цей історичний рекорд.

 

  • Після останньої перемоги над Гайденгаймом леверкузенці зрівнялися з рекордом Баварії за найдовшу безпрограшну серію в усіх турнірах (34 гри). Якщо вони уникнуть поразки від Майнца, то перевершать цей рекорд.

 

  • Виходячи з поточного показника набраних очок за гру, клуб, за прогнозами, завершить сезон з 90 очками. Це буде другий показник в історії Бундесліги за кількістю набраних очок. Лише Баварія в сезоні 2012-13 завершила сезон з вищим показником (91 очко).

 

  • Клуб знаходиться на шляху до свого найкращого результату в історії. Найкращий сезон Леверкузена в Бундеслізі припав на 1999-00 рр., коли вони набрали 73 очки. Наразі прогнозується, що вони поб'ють цей показник на 17 очок.

 

  • Команда Алонсо може увійти в історію, ставши першим клубом, який виграв Бундеслігу, Лігу Європи та DFB-Pokal в одному сезоні.

 

  • Якщо їм вдасться зберегти свою результативність на рівні 2,59 гола за гру, Леверкузен заб'є 88 голів у чемпіонаті в цьому сезоні. Це буде найвищий показник, якого клуб коли-небудь досягав у вищому дивізіоні.

 

  •  Пропустивши до цього часу лише 15 голів, вони, за прогнозами, можуть пропустити лише 23 м'ячі в цьому сезоні. Це буде найменша кількість голів, яку Леверкузен коли-небудь пропускав у сезоні Бундесліги.

Читайте також: Відмовили Реалу: 8 зірок, які не хотіли стати "галактікос"

Топ-10 футболістів, які ніколи не вигравали Лігу чемпіонів

598
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS