Поділитись:

Почеттіно пояснив, чому не потиснув руку Гвардіолі в останньому протистоянні

Субота, 17 лютого 2024, 14:12
377
0
0
Почеттіно пояснив, чому не потиснув руку Гвардіолі в останньому протистоянні

фото: Getty Images

Нічия 4:4 між Челсі та Манчестер Сіті на початку цього сезону закінчилася драматично, коли Почеттіно розлютився на арбітра Ентоні Тейлора, оскільки він вважав, що Рахім Стерлінг мав шанс забити в контратаці, коли суддя дав свисток на перерву. Він був настільки розлючений, що кинувся на Тейлора, уникаючи таким чином рукостискання з Гвардіолою, і був вилучений за свою витівку. Оскільки обидві сторони мають намір відновити бойові дії, Почеттіно заявив, що більше не буде поводитися подібним чином.

Почеттіно сказав: «Ні, тому що я був дуже злий на суддю, пам'ятаєте? Ось чому. Я потім вибачився на своїй прес-конференції після гри. Звичайно, це більше не повториться. Я був настільки засмучений суддею, що вилетів, як стріла, на поле, щоб спробувати побитися з суддею. Велика помилка, і я ще раз прошу вибачення.

 

Мені потрібно бути більш спокійним і розслабленим і проявляти повагу до суперника. Я почуваюся дуже погано, але я ще раз вибачаюся».

Почеттіно та Гвардіола мали відносно веселі стосунки протягом останніх років, і не було жодних інших конфліктних ситуацій, коли аргентинець керував Тоттенгемом та Парі Сен-Жермен, і вони радісно тиснули один одному руки. Не варто думати, що так буде і цими вихідними.

Поєдинок між цими двома командами є життєво важливим для кожної з них. Челсі може піднятися на сьоме місце, тоді як Сіті може очолити турнірну таблицю, якщо їм вдасться перемогти "синіх", та якщо інші результати будуть сприятливими для них.

Читайте також: Юрген Клопп розхвалив одного із тренерів Бундесліги

Пеп Гвардіола взяв на себе відповідальність за те, що відпустив чудового нападника

377
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS