Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матчі 17 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 17 лютого 2024, 08:08
358
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матчі 17 лютого 2024

Фото Getty Images

25-й тур Серії А продовжується і сьогодні, 17 лютого, нас очікує одразу 3 інтригуючі протистояння.

Якщо ви хочете поставити ни якийсь із цих матчів, то найкращі коефіцієнти тут. 

Наполі - Дженоа

Субота 17 лютого, 16:00

Напевно, найцікавіший матч дня. Кризовий Наполі напередодні матчу з Барселоною в Лізі чемпіонів прийматиме бойовиту Дженоа.

"Партенопеї" провалюють сезон. 9-те місце, 7 очок відставання від зони Ліги чемпіонів. Окрім того, воно вже зазнали 8 поразок, що вдвічі більше ніж за весь попередній сезон. Одна з них трапилась в попередньому турі, коли неаполітанці невдало з'їздили в гості до Мілана (0-1).

Дженоа ж мала серію з восьми матчів без поразок. Проте в попередньому турі вона перервалась на Аталанті. "Грифони" отримали 4 голи у свої ворота, а тому гол Маліновського у відповідь особливої ролі не відіграв (1-4). Сьогодні знову варто очікувати українця в старті і сподіваємось, що результативного.

Зазначимо, що в першому колі команди продемонстрували яскраву гру і завершили матч бойовою нічиєю з рахунком 2-2 з камбеком Наполі в останні 15 хвилин матчу.

Букмекери вважають фаворитом матчу Наполі - коефіцієнт 1.60

Ми ж вважаємо, що матч завершиться внічию:

Перемога Наполі - 32%

Нічия - 40%

Перемога Дженоа - 28%

Верона - Ювентус

Субота 17 лютого, 19:00

В обох команд тривають невдалі серії, що суттєво позначається на їх турнірних перспективах. Тому обом конче необхідно перемагати і переривати смугу невдач.

У Верони вона складається із 4 матчів без перемог. "Джалоблу" знаходяться в зоні вильоту, але до рятівної зони їм всього 1 бал. Тому вся боротьба ще попереду, але очки бажано набирати вже зараз.

Тим більше, що з нинішнім Юве це цілком реально. "Бьянконеррі" не перемагають 3 гри поспіль, а в попередньому турі і взагалі вдома програли Удінезе (0-1). І це при цілковитій територіальній перевазі протягом всього матчу, яку вони так і не конвертувати в щось путнє. Таким чином Ювентус вже відстає від Інтера на 10 балів. Схоже про чемпіонство, можна потихеньку забувати і концентруватись на збереженні другого місця, оскільки Мілан підтискає і скоротив відстань до 1 балу. Тому потрібно згадувати про перемоги, але зробити це буде не легко, оскільки Верона зажди вміла впиратись проти Юве в домашніх матчах. З останніх дев'яти матчів на полі "джалоблу" туринці виграли лише 2.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Ювентус - 1.67

Ми думаємо, що Ювентус з великими труднощами, але здобуде мінімальну перемогу:

Перемога Верони - 28%

Нічия - 31%

Перемога Ювентуса - 41%

Зірви джекпот тут

Аталанта - Сассуоло

Субота 17 лютого, 21:45

Аталанта підходить до матчу в чудовій формі. "Бергамаски" мають 5 перемог поспіль і 8 матчів без поразок. Команда Гасперіні закріпилась на 4-му місці в турнірній таблиці і не збирається їм поступатись, попри тиск Болоньї, яка "наступає на п'яти". Окрім того, Аталанта впродовж цієї серії демонструє яскравий футбол, забивши за ці 8 матчів 23 голи. І, що важливо, 3 з них влетіли у ворота Сассуоло. Сталося це у матчі 1/8 фіналу Кубка Італії, який "бергамаски" впевнено виграли з рахунком 3-1.

Сассуоло не може похизуватись вдалими результатами, оскільки має серію з 4-х матчі без перемог. Проте в попередньому турі "нероверді" хоча б не програли, зігравши внічию з міцним Торіно (1-1). Це допомогло їм втриматись над зоною вильоту, але поразка сьогодні може все змінити.

Букмекери вважають беззаперечним фаворитом цього матчу Аталанту - коефіцієнт 1.35

Ми теж впевнені, що Аталанта здобуде перемогу:

Перемога Аталанти - 71%

Нічия - 19%

Перемога Сассуоло - 10%

Читайте також:

ПСЖ хоче придбати Осімхена на заміну Мбаппе

УЄФА визначила найкращий гол тижня в Лізі Європи (+Відео)

Визначено найкращий гол тижня в Лізі Конференцій (+Відео)

358
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS