Поділитись:

Мічел сказав, чи покине він Жирону заради Барселони

Середа, 14 лютого 2024, 15:23
559
0
0
Мічел сказав, чи покине він Жирону заради Барселони

Фото: GettyImages

Головний тренер Жирони Мічел Санчес знову прокоментував чутки про свій можливий прихід до іншого клубу. Він чітко заявив, що хотів би залишитись у Жироні. Також він визнав свої помилки в матчі проти Реала, де його команда зазнала поразки з рахунком 4:0.

«Критика корисна, і я її приймаю. Я усвідомлюю свою відповідальність. Якщо ми не програємо Атлетіку, то опинимось у дуже хорошому становищі. Але я вважаю, що нам потрібно набрати приблизно 73-75 очок, щоб потрапити до Ліги чемпіонів», - сказав він.

Жирона відстає від цієї позначки лише на 17 очок, причому до кінця чемпіонату залишається 14 матчів. Якщо вони збережуть свою поточний темп, то легко подолають цю позначку. Поразка від Атлетіка може посилити розмови про відхід коуча.

Команда Мічела вже програвала Реалу в першому матчі між ними з рахунком 3:0, але їхня поразка не була такою разгромною, як на Сантьяго Бернабеу. Він визнав, що оглядаючись назад, дав би іншу установку на гру.

«Якби я міг, то дав би іншу установку на гру. Я сказав їм, що всі будуть зосереджені на матчі, що ми здатні грати один на один на Бернабеу... Я думаю, я б дав іншу установку».

Його успішну роботу пов'язували з можливим призначенням на посаду головного тренера Барселони в останні тижні, але нещодавно ці розмови вщухли. Можливо, тому що Мічел твердо налаштований продовжувати свою роботу на півночі від столиці Каталонії.

«Я став кращим тренером завдяки цьому клубу. Кіке Карсель [спортивний директор] і клуб зробили мою роботу дуже щасливою, в інших командах у мене було більше проблем. У мене є контракт, і я відчуваю себе дуже комфортно. Я думаю, я залишуся тут. Я впевнений».

Читайте також: Барселона поставила ультиматум Де Йонгу: продовжити контракт або піти

Тоні Кроос: Суддя мав зарахувати гол у ворота Луніна

Захисники Атлетіко та Барселони планують обмінятись клубами

559
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К