Поділитись:

Захисники Атлетіко та Барселони планують обмінятись клубами

Вівторок, 13 лютого 2024, 13:17
328
0
0
Захисники Атлетіко та Барселони планують обмінятись клубами

фото: Getty Images

Цього літа між гігантами Ла Ліги Барселоною та мадридським Атлетіко може відбутися обмін захисниками.

Так вважає журналіст Жерар Ромеро з Jijantes, який розповів про останні події за лаштунками як Барси, так і Атлеті.

Перші, як стверджується, вже деякий час стежать за одним з ключових гравців захисної схеми Дієго Сімеоне в столиці Іспанії. Про якого гравця йдеться? Маріо Ермосо.

Стопер Ермосо продовжує відігравати провідну роль у складі Атлетіко впродовж усього сезону, зігравши не менше 30 матчів у всіх турнірах. І все ж, з кожним тижнем 28-річний футболіст, здається, все ближче до того, щоб покинути Ванда Метрополітано. Контракт Ермосо закінчується влітку, а переговори щодо його продовження поки що не досягли значного прогресу.

Трансферний відділ Барселони, в свою чергу, готовий до удару, вже кілька місяців вивчаючи потенційне підписання іспанського легіонера. І, якщо такий крок врешті-решт здійсниться, Ермосо цілком може бути замінений у Мадриді одним з нинішніх гравців захисних рядів Барселони.

Ромеро вказує на Маркоса Алонсо як на гравця, якого цінують керівники в Метрополітано, а здатність колишнього гравця Челсі грати як на позиції лівого, так і центрального захисника робить його привабливою ціллю.

Важливо, що, як і Ермосо, його термін перебування в Каталонії закінчується влітку. Це може зробити Алонсо доповненням з низьким ризиком і високою винагородою, беручи до уваги той факт, що Атлеті навряд чи отримає якусь винагороду за Ермосо, який залишає команду.

Незвичайний "обмін", як наслідок, цілком може відбутися в наступному сезоні.

Читайте також: Зірка мадридського Реалу засвітилась у США

Стало відомо, чому Яремчук пропустив матч Валенсії з Лас Пальмасом

328
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS