Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матч Болонья - Фіорентина 14 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
Середа, 14 лютого 2024, 10:10
325
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матч Болонья - Фіорентина 14 лютого 2024

Фото Getty Images

Ліга чемпіонів повернулася і всі сконцентрувалися на ній, але й без неї сьогодні, 14 лютого, буде на що подивитись. О 20:00 за київським часом в Серії А відбудеться перенесений матч 21-го туру між Болоньєю і Фіорентиною. Обидві команди претендують на вихід до Ліги чемпіонів, а тому таке не варто пропускати, тим більше, що в цей час більше не відбуватиметься топових матчів.

А якщо ви ще й захочете поставити на цю гру, то пропонуємо скоростатись бонусом від нашого партнера.

Болонья підходить до гри в чудовому настрої. На вихідних "россоблу" розбили в домашньому матчі Лечче з рахунком 4-0. Команда Мотти продемонструвала чудову гру, зробивши серйозний натяк на те, що смуга невдач залишається позаду. Тим більше, що перед цим, так само в домашньому матчі, болонці забили чотири Сассуоло, щоправда тоді вони ще й двічі пропустили. Проте дві поспіль перемоги із загальним рахунком 8-2 демонструють, що Болонья повертається до своїх найкращих кондицій.

Фіорентина має схожу ситуацію. Вона теж мала смугу невдач, але в останньому турі здобула розгромну перемогу. В ролі постраждалого опинився Фрозіноне, який поступився з рахунком 5-1. В тому матчі забивали всі хто хотів, але головним для фанів "фіалок" є те, що голом відзначився Андреа Белотті. На італійського форварда у Флоренції покладають великі надії. Тому його дебютний гол не може не радувати вболівальників команди.

Також варто зазначити, що це буде третя зустріч команд в поточному сезоні. У першому колі Фіорентина здобула домашню перемогу з рахунком 2-1. Потім був чвертьфінал Кубка Італії, який теж пройшов на полі "фіалок". У ньому команди голів не забивали тому доля путівки до півфіналу вирішувалась в серії пенальті, яку з рахунком 5-4 виграли господарі. Тепер же команди вперше в сезоні зустрінуться на полі Болоньї, де "россоблу" не програють Фіорентині 5 матчів поспіль.

Зірви джекпот тут

Букмекери вважають фаворитом матчу Болонью - коефіцієнт 2.30

Ми думаємо, що Болонья не програє:

Перемога Болоньї - 38%

Нічия - 34

Перемога Фіорентини - 28%

Читайте також:

325
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS