Поділитись:

Ліга чемпіонів: прогноз Конкурента на матч ПСЖ - Реал Сосьєдад 14 лютого 2024 року

Автор: Аліна Тимченюк |
Середа, 14 лютого 2024, 11:07
476
0
0
Ліга чемпіонів: прогноз Конкурента на матч ПСЖ - Реал Сосьєдад 14 лютого 2024 року

фото: Getty Images

Цікава пара сформувалась у третьому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться 14 лютого на стадіоні Парк де Пренс у Парижі. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом. Хоч парижани явні фаворити матчу, Реал також не подарок, тож не факт, що господарі виграють у домінуючій манері.

У ПСЖ був дуже захоплюючий шлях у груповому етапі. Квартет команді дістався дуже важкий, усі суперники розраховували на вихід у плей-оф ЛЧ - Боруссія Дортмунд, Мілан і Ньюкасл. І команди не підвели фанатів - інтрига зберігалася до останнього туру. Завдяки перемозі Мілана над Ньюкаслом, парижани все-таки фінішували другими в групі. ПСЖ програв лише тричі за сезон під керівництвом Луїса Енріке, але дві з цих поразок припали на Лігу чемпіонів - проти Ньюкасла і Мілана (обидві на виїзді)

У Лізі 1 команда Луїса Енріке посідає звичне для себе перше місце. Хоча, зовсім вже бездоганно вона не виступає - нещодавно втратила очки з Брестом (2:2). Та й досить часто ПСЖ дає суперникам забити собі - пропускає вже в п'яти матчах поспіль. З моменту свого останнього виступу в Європі французький гігант провів 16 матчів без поразок, при цьому здобув 12 перемог.

Реал зіграв унічию більше матчів (6), ніж виграв (4) з моменту своєї останньої гри в Лізі чемпіонів. Гості не здобули жодної перемоги в чотирьох останніх матчах. А на вихідних програли вдома Осасуні в Ла Лізі. Реал Сосьєдад - сильний представник Ла Ліги. Клуб грає в яскравий футбол, часто завдає проблем суперникам. Хоча, варто визнати, що зараз "біло-блакитні" перебувають далеко не в найкращому стані.

Група в ЛЧ у Сосьєдада була не найпростіша. Крім Інтера, йому протистояли Бенфіка і Зальцбург. Але підопічні Іманоля Альгуасіля впоралися і загалом показали себе досить добре. Вони фінішували другими, тільки за додатковими параметрами поступившись міланцям.

Зірви джекпот ТУТ

Букмекери вважають ПСЖ беззаперечним фаворитом з коефіцієнтом 1.69

А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.

Ми теж думаємо, що "парижани" здобудуть не просту перемогу у цьому матчі:

Перемога ПСЖ - 42%
Нічия - 37% 
Перемога Реал Сосьєдада - 21%

Читайте також: Нападник шотландського клубу потрапив до лікарні після небезпечного зіткнення на полі

Фанати Челсі рознесли банер Крістал Пелес, а Дісасі стрибнув у натовп (+відео)

476
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS