Поділитись:

Чарівна футбольна телеведуча Марія Луїза Якобеллі, яку пов'язують із Мбаппе (+ФОТО)

Понеділок, 12 лютого 2024, 18:35
615
0
0
Чарівна футбольна телеведуча Марія Луїза Якобеллі, яку пов'язують із Мбаппе (+ФОТО)

Фото: Instagram @marialuisajacobelli_

За словами деяких ЗМІ, зірка ПСЖ Кіліан Мбаппе зустрічається з відомою італійською журналісткою Марією Луїзою Якобеллі. Вони познайомилися на вечірці своїх знайомих і почали спілкуватися.

Марія Луїза - випускниця факультету журналістики, яка працює на стрімінговому сервісі DAZN. Вона також популярна блогерка з трьома мільйонами підписників. Дівчина любить футбол, фітнес і кінний спорт.

Мбаппе раніше пов’язували з трансгендерною моделлю Інес Рау та бельгійською моделлю Роуз Бертрам. Однак він ніколи не коментував своє особисте життя. 31-річна Маріалуїза найбільш відома своїми презентаціями на Sportmediaset у своїй рідній Італії.

Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_Фото: Instagram @marialuisajacobelli_

Читайте також: Ексгравець збірної Англії похвалився молодою гарячою подругою (+фото)

Фанатка Ювентуса Єва Падлок зводить з розуму пікантними фото у білизні (+ФОТО)

Чарівна кохана гравця Тоттенгема Драгусіна оголила груди на фото

615
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS