Поділитись:

Пол Скоулз заявив, що Манчестер Юнайтед зможе кваліфікуватися в Лігу чемпіонів

Понеділок, 12 лютого 2024, 09:53
353
0
0
Пол Скоулз заявив, що Манчестер Юнайтед зможе кваліфікуватися в Лігу чемпіонів

Фото: GettyImages

Легенда Манчестер Юнайтед Пол Скоулз впевнений, що його колишній клуб завоює путівку в Лігу чемпіонів цього сезону, незважаючи на нестабільну форму.

Перемога Юнайтед над Астон Віллою (2:1) скоротила відставання від Тоттенгема, що йде на четвертому місці, до шести очок. Скоулз вважає, що Юнайтед фінішує вище Вілли та "шпор", забезпечивши собі місце в першій четвірці. Він визнає, що попереду на МЮ чекають складні матчі, включаючи манчестерське дербі проти Сіті.

«Я вважав, що [Юнайтед кваліфікується в Лігу чемпіонів] ще до гри. Я завжди думав, що у нас є шанс. Як тільки ми повернули цих гравців - і я знаю, що продовжую про це говорити. Але було важливо повернути їх назад, особливо з тим складом, який ми маємо зараз.

 

У нас є кілька дійсно талановитих молодих футболістів. Я думаю, що Юнайтед фінішує вище Тоттенгема та Вілли. Вони зрештою наздоженуть їх обох і посядуть четверте місце».

Юнайтед виграв чотири з останніх п'яти матчів чемпіонату. П'ять з наступних шести матчів "червоні дияволи" зіграють з командами з нижньої частини турнірної таблиці.

Читайте також: Манчестер Юнайтед вирвав перемогу в Астон Вілли на останніх хвилинах

Артета про погром Вест Гема: Приємно творити історію

Ексгравець збірної Англії похвалився молодою гарячою подругою (+фото)

353
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS