Поділитись:

Серхіо Рамос хоче продовжити контракт з Севільєю, але клуб вагається

Субота, 10 лютого 2024, 13:54
339
0
0
Серхіо Рамос хоче продовжити контракт з Севільєю, але клуб вагається

Фото: GettyImages

Центральний захисник Серхіо Рамос, який повернувся до клубу свого дитинства Севілья минулого літа, як повідомляється, хоче продовжити контракт, але клуб ще вагається.

Незважаючи на те, що наступного місяця йому виповниться 38 років, він хоче продовжити грати в Севільї. Рада директорів розійшлася в думках щодо минулорічного підписання, відкладаючи рішення про продовження контракту. Рамос відхилив вигідну угоду з Саудівської Аравії минулого літа.

Севілья може запропонувати більш короткострокову угоду, що базуватиметься на результатах. Натомість іспанець може шукати клуб, готовий запропонувати йому довший контракт. Якщо не буде відповідних пропозицій, він може розглянути можливість завершення кар'єри.

Майбутнє Рамоса залежить від рішення Севільї. Хоча його бажання залишитися зрозуміле, вагання клубу свідчить про складну ситуацію. Його ігровий час та лідерські якості залишаються цінними, але вік та нещодавні суперечки з фанами ускладнюють їх оцінку. Найближчі місяці покажуть, чи здійсниться бажання Рамоса, чи він шукатиме нову главу в іншому місці.

Джерело: Relevo

Читайте також: Екснападник Жирони вірить у хет-трик Довбика проти Реала

Мбаппе чи Голанд? Лунін обрав свого фаворита

Довбик може опинитись в Реалі: Перес хоче українця

Карло Анчелотті роповів про вибір воротаря на матч з Жироною

339
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS