Поділитись:

АПЛ посилює правила щодо трансферів між клубами з одними власниками

Субота, 10 лютого 2024, 11:27
298
0
0
АПЛ посилює правила щодо трансферів між клубами з одними власниками

Фото: GettyImages

Як повідомляється, Прем'єр-ліга затвердила суворіші правила щодо "трансферів серед клубів, пов'язаних з одним власником", після того, як у листопаді вони не отримали достатньої підтримки. Ці правила покликані запобігти маніпулюванню трансферними зборами та спонсорськими угодами між клубами, що належать одній особі.

У листопаді було проголосовано суворіші правила, що вимагають справедливої ринкової вартості при трансферах клубів з однієї групи. Після доопрацювання два незгодні клуби змінили свою позицію, що призвело до їх затвердження.

Деталі нових правил ще не оприлюднені, але вони, ймовірно, включають механізми забезпечення "справедливої ринкової вартості" трансферів гравців та спонсорства між клубами, що перебувають у спільній власності.

Нові правила можуть запобігти отриманню несправедливих переваг клубами зі структурою власності, що складається з кількох команд. Це може вплинути на майбутні трансфери та комерційні угоди між афілійованими колективами. Чіткість та ефективне правозастосування правил матиме вирішальне значення.

Джерело: SkyNews

Читайте також: Клуб АПЛ готовий запропонувати Барселоні 100 мільйонів євро за Френкі де Йонга

Півзахисник Челсі розглядає можливість переходу в Барселону

Юрген Клопп розповів про відновлення Салаха

298
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К