Поділитись:

Клуб АПЛ готовий запропонувати Барселоні 100 мільйонів євро за Френкі де Йонга

Субота, 10 лютого 2024, 08:54
305
0
0
Клуб АПЛ готовий запропонувати Барселоні 100 мільйонів євро за Френкі де Йонга

Фото: GettyImages

З'явилася інформація, що Челсі готовий приєднатися до боротьби за зіркового гравця Барселони Френкі де Йонга. Ця новина відкриває можливість боротьби з Манчестер Юнайтед за бажаного голландського півзахисника.

Ерік тен Хаг назвав де Йонга своєю пріоритетною метою після переходу в Юнайтед у 2022 році. Незважаючи на відкритість Барселони до продажу, де Йонг вирішив залишитися.

За деякими даними, півзахисник готовий покинути Барсу наприкінці сезону. Керівництво клубу має сумніви щодо голландця і може розглянути можливість його продажу. Висока зарплата де Йонга та відсутність продовження контракту підживлюють трансферні спекуляції.

Челсі готовий запропонувати за де Йонга 100 млн євро, конкуруючи з Юнайтед. "Сині" вже витратили значні кошти на півзахисників - Ензо Фернандеса (107 млн фунтів стерлінгів), Мойзеса Кайседо (114 млн фунтів стерлінгів), Ромеу Лавію (58 млн фунтів стерлінгів).

Спортивний директор Барселони Деку намагався домовитися з де Йонгом про продовження контракту, але його зарплата є перешкодою. Залишається незрозумілим, чи віддасть де Йонг перевагу давньому інтересу Юнайтед, чи розгляне вигідну пропозицію Челсі.

Джерело: Sport

Читайте також: Півзахисник Челсі розглядає можливість переходу в Барселону

Юрген Клопп розповів про відновлення Салаха

Барселону можуть оштрафувати на велику суму

Левандовский розповів про своє майбутнє в Барселоні

305
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS