Поділитись:

Футболістка Аліша Леманн зутрілася з Лукашем Подольским (+ФОТО)

Четвер, 08 лютого 2024, 19:45
243
0
0
Футболістка Аліша Леманн зутрілася з Лукашем Подольским (+ФОТО)

Фото: Instagram @alishalehmann

Леманн, яка керувала командою Streets United, зіграла внічию 2:2 проти Gonrgry Allstars у Кельні, що стало першою втратою після двох поспіль перемог. Проте, вона залишалася в доброму гуморі, спілкуючись з місцевою легендою і співзасновником Streets, Лукашом Подольским, який заснував турнір разом з Матсом Хуммелемсом.

Baller League стартувала минулого місяця з метою створити "непередбачуваний, справжній і технічний футбол - без політики. Без тактики. Доступний безкоштовно для вболівальників. Гра для всіх футбольних фанатів, а також для тих, хто ще не є ними."

Чемпіони світу Подольский і Хуммельс підтримали цей проєкт, який прагне повторити успіх Kings League Жерара Піке в Іспанії.

Дванадцятитижневий турнір Baller League завершиться "Фінальною четвіркою" цього квітня. Проте, молодому турніру доведеться зіткнутися з конкуренцією, оскільки влітку Тоні Кроос з Реала Мадрида запускає конкуруючий турнір під назвою Icon League.

Наступний матч команди Леманн - Астон Вілла проведе проти Брайтона у чвертьфіналі Кубка FA WSL на стадіоні Бродфілд у Кроулі. 

Читайте також: Оголена найсексуальніша вболівальниця Чемпіонату світу з футболу Івана Нолл (+фото)

Мілан представив нову форму в рамках партнерства з брендом вуличного одягу

Футболіста Ноттінгем Фореста передали прокуратурі через звинувачення у секс-скандалі

243
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS