Поділитись:

Екстренер Челсі та Реала розхвалив українського воротаря Трубіна

Четвер, 08 лютого 2024, 14:01
510
0
0
Екстренер Челсі та Реала розхвалив українського воротаря Трубіна

Фото: GettyImages

Сілвіну Лору, колишній тренер воротарів в Челсі та Реалі, поділився своєю думкою про українського голкіпера Анатолія Трубіна, який виступає за лісабонську Бенфіку.

Лору вважає, що Трубін має потенціал грати в Англійській Прем’єр-лізі, але радить йому залишитися в Португалії ще на кілька років, щоб набратися досвіду та впевненості.

«Я вірю, що Трубін може грати в Англії. Йому 22 роки, і видно, що він на дуже високому рівні. У Бенфіки є тренер воротарів Фернандо Феррейра, який дуже добре знає, як це – працювати з такими гравцями.

 

Я вважаю, що він гідний грати в Англії, але для нього ідеально було б залишитися ще на два-три роки в Бенфіці, отримати більше досвіду і впевненості в собі, тому що бути воротарем в Англії непросто. АПЛ - не чемпіонат Португалії. Для його віку йому ще є чому навчитися, і він у дуже хорошому клубі, щоб стати ще кращим», - сказав Лору в інтерв’ю Sport TV.

Лору також похвалив гру Трубіна в матчах за Бенфіку і зазначив, що він може привернути увагу великих команд.

«Мені дуже сподобалася його гра. Я бачив кілька матчів Бенфіки, і він провів дуже хороші ігри. У зустрічі з Ештрела Амадорою він зробив чудовий сейв після кутового, який міг принести супернику рахунок 3:2.

 

Він зробив чудові сейви і врятував “Бенфіку”. Зрозуміло, що така гра викликає інтерес у великих команд. Якщо буде хороша пропозиція, я не здивуюся, якщо його продадуть», - додав Лору.

Трубін перейшов в Бенфіку влітку 2023 року з Шахтаря за 10 мільйонів євро. Він став основним воротарем команди і зіграв 27 матчів у всіх турнірах, пропустивши 22 голи і зберігши 11 "сухих" воріт.

Читайте також: Український нападник Барселони може перебратися в команду MLS

Зоря підсилилась перед УПЛ хорватським півзахисником

Вінгер донецького Шахтаря міг стати гравцем Ла Ліги

Лідер Шахтаря отримав травму перед матчем з Марселем у Лізі Європи

 

 

510
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS