Поділитись:

Реал Мадрид без центральних захисників перед матчем з Жироною

Середа, 07 лютого 2024, 17:33
380
0
0
Реал Мадрид без центральних захисників перед матчем з Жироною

Фото: GettyImages

Реал Мадрид продовжує готуватися до вирішального поєдинку з Жироною в суботу, 10 лютого, але у команди Карло Анчелотті є проблеми в центрі оборони. На тренуванні не було жодного природного центрбека, що, безумовно, турбує італійського наставника. Однак ситуація, можливо, не така погана, як здається.

Начо Фернандес пропустив тренування через перевантаження м’язів. Він відновлювався в тренажерному залі, а за словами Diario AS, його участь у матчі з Жироною під питанням. Компанію йому склав Вінісіус Жуніор, який швидко покинув тренування, не показавши поліпшення від травми хребта, через яку він не зіграв проти Атлетіко Мадрид.

Мало що відомо про його можливе повернення, але є оптимізм щодо Антоніо Рюдігера. Німецький захисник пропустив гру з Атлетіко через ушкодження стегна, але тренувався окремо на траві і, ймовірно, зіграє проти каталонської команди.

А Орельєн Чуамені, який може зіграти в центрі захисту, повернеться після дискваліфікації. Анчелотті використовував його в центрі оборони декілька разів з різним успіхом. 

Джерело: Diario AS

Читайте також: Дейлі Блінд - важлива ніша захисту Жирони

Іньєста приєднався до Мессі та інших ексбарселонців на турі Інтер Маямі (+ФОТО)

Дані Алвеса засудять до дев’яти років в’язниці за зґвалтування в нічному клубі

 

380
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS