Поділитись:

Кайл Вокер погрожував "нокаутувати" Ніла Мопе під час матчу Брентфорд - МанСіті

Вівторок, 06 лютого 2024, 15:49
407
0
0
Кайл Вокер погрожував "нокаутувати" Ніла Мопе під час матчу Брентфорд - МанСіті

фото: Getty Images

Двоє гравців вступили в запеклу перепалку наприкінці матчу Прем'єр-ліги. Як повідомляє Daily Mail, професійний спеціаліст з читання по губах виявив, що захисник Сіті погрожував "нокаутувати" Мопе після того, як заявив, що нападник Брентфорда насміхався над ним з приводу його дітей.

У розмові з Daily Mail експерт з читання по губах сказав: «Вокер підійшов до 4-го арбітра і крикнув: Я його [Мопея] нокаутую. На що Стюарт Етвелл відповів: Тихо».

Однак Вокер відмовився відступити і сказав: «Суддя, він говорив про моїх дітей, він говорив про моїх дітей, не один раз, а двічі».

Суддя намагався заспокоїти ситуацію та сказав, що будемо розбиратись із цим потім.

Як повідомляє The Mail, Уокер розлучився зі своєю дружиною Енні Кілнер у січні і наразі живе один в орендованому помешканні подалі від усіх п'ятьох своїх дітей - Енні очікує ще одну дитину в березні. Вокер визнає, що сам винен у своїх проблемах, і тепер розлучення є цілком реальною перспективою.

Наступного разу захисника можна буде побачити в дії, коли команда Пепа Гвардіоли зіграє з Евертоном в іншому важливому матчі Прем'єр-ліги. Зараз Сіті піднявся на другу сходинку в таблиці, відстаючи від Ліверпуля на два очки і маючи гру в запасі.

Читайте також: Деякі гравці Челсі вже пошкодували, що підписали контракти на довгий термін

Уболівальник Райо Вальєкано тикнув у дупу гравця Севільї

407
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К