Поділитись:

Син Кім Кардашян та Каньє Веста назвав футболіста, якого найбільше хоче побачити на ЧС-2026

Понеділок, 05 лютого 2024, 09:23
325
0
0
Син Кім Кардашян та Каньє Веста назвав футболіста, якого найбільше хоче побачити на ЧС-2026

фото: Getty Images

Син Кім Кардашян і Каньє Веста Сент обрав Вестона МакКенні як зірку збірної США (USMNT), яку він найбільше хоче побачити на Чемпіонаті світу 2026 року.

Кім Кардашян оголосила свій рідний Лос-Анджелес місцем проведення матчу-відкриття USMNT у супроводі сина Сента, який був одягнений у футболку Реала і тримав у руках мініатюрний Кубок світу.

Коли його запитали, кого він найбільше хоче побачити, коли дійство розпочнеться в червні 2026 року, юнак не мав жодних сумнівів, обравши півзахисника Ювентуса МакКенні як головного героя USMNT.

Оголошення про місце проведення фіналу стало певною несподіванкою: стадіон МетЛайф у Нью-Йорку/Нью-Джерсі був обраний місцем проведення фіналу, хоча вважалося, що він відбудеться на стадіоні Ет енд Т на півночі Техасу.

Стадіон Ацтека в Мехіко був обраний місцем проведення матчу-відкриття турніру, запланованого на 11 червня 2026 року.

Вже кваліфіковані як співорганізатори Чемпіонату світу 2026 року, "зірково-смугасті" приділятимуть особливу увагу будь-яким змагальним заходам, що відбуватимуться в період до великого старту турніру. Деякі змагання Ліги націй КОНКАКАФ займатимуть їх до того часу, поки вони не приймуть та не візьмуть участь у Копа Америка цього літа, який розпочнеться в Атланті в червні. USMNT потрапили до інтригуючої групи разом з Уругваєм, Панамою та Болівією.

 

Читайте також: Фанати Інтер Маямі вимагають повернення коштів за квитки

Інтер виграв "Дербі Італії" та збільшив свою перевагу на вершині Серії А

325
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К