Поділитись:

Фанати Інтер Маямі вимагають повернення коштів за квитки

Понеділок, 05 лютого 2024, 08:45
1044
0
0
Фанати Інтер Маямі вимагають повернення коштів за квитки

фото: Getty Images

Розлючені вболівальники освистали Девіда Бекхема та вимагали відшкодування після того, як травмований Ліонель Мессі пропустив передсезонний товариський матч Інтер Маямі в Гонконзі.

Мессі заліковував травму підколінного сухожилля і провів лише сім хвилин у матчі з Аль-Наср, а в неділю (04.02.) залишився на лавці запасних проти Гонконгу XI.

На відеозаписах, розміщених у соціальних мережах, було чути, як вболівальники скандували "відшкодування" перед тим, як післяматчеву промову Бекхема зустріли освистуванням. Уряд Гонконгу заявив, що організатори матчу Tatler Asia можуть зіткнутися зі скороченням фінансування.

«Уряд сьогодні висловив глибоке розчарування у зв'язку з тим, що Мессі не зіграв на Tatler XFEST Hong Kong, команда Гонконгу проти Інтер Маямі, а організатор не зміг оперативно надати детальне пояснення.

 

Подія отримала статус "М", а також відповідний грант у розмірі 15 мільйонів [гонконгських доларів; 1,5 мільйона фунтів стерлінгів] і грант на проведення заходу в розмірі 1 мільйона від Комітету з великих спортивних подій (MSEC).

 

Уряд також забезпечив різноманітну координацію та допомогу, включаючи облаштування місця проведення матчу та управління натовпом, щоб запропонувати футбольним вболівальникам чудову гру та можливість побачити, як гравець світового класу демонструє свою майстерність.

 

Багато гонконгських вболівальників з ентузіазмом чекали на матч, і багато туристів приїхали до Гонконгу спеціально на матч.

 

Уряд, як і всі футбольні вболівальники, вкрай розчаровані тим, що Мессі не зміг ані зіграти в товариському матчі, ані пояснити фанатам особисто на їхнє прохання.

 

Те, як організатор та Інтер Маямі впоралися з ситуацією, не виправдало очікувань вболівальників, які демонстрували сильну підтримку Мессі, особливо тих відвідувачів, які приїхали сюди на матч.

 

Бюро культури, спорту і туризму та MSEC покладатимуться на умови угоди, вимагаючи від організатора взяти на себе відповідальність, включаючи зменшення суми фінансування в результаті того, що Мессі не зміг зіграти в матчі».

Читайте також: ФІФА назвала стадіон, на якому відбудеться фінал ЧС 2026

Мудрик запропонував фанату зіграти 1 на 1 на гроші

1044
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS