Поділитись:

Азар розповів, чому він не заграв в Реалі

Субота, 03 лютого 2024, 13:50
337
0
0
Азар розповів, чому він не заграв в Реалі

Фото: GettyImages

Еден Азар був одним з найочікуваніших трансферів літа 2019 року, коли він перейшов з Челсі до Реалу Мадриду. Бельгійський вінгер приїхав як один з найкращих гравців світу, але його чотирирічна кар’єра в іспанській столиці перетворилася на справжню катастрофу.

Через постійні травми і погану форму Азар майже не мав шансів стати основним гравцем Реалу до того, як його контракт був розірваний за взаємною згодою минулого літа. Карло Анчелотті фактично відмовився від нього на тому етапі, що призвело до його відходу з клубу. 

У інтерв’ю французькому журналу L’Equipe Азар несподівано визнав, що він відчував себе не комфортно під час свого перебування в Реалі.

«Я був фанатом Зінедіна Зідана з дитинства. Бернабеу, біла форма… вони мають чарівність, якої немає в інших. Реал Мадрид - це особливий клуб.

 

 

Але, крім цього, я не думаю, що я вписувався. Це не я. Це трохи "зарозумілий" клуб, а я не такий. Мені також не подобалося, як ми грали, якщо порівнювати з іншими клубами. Але це була моя мрія. Я не міг завершити свою кар’єру без того, щоб прийти сюди.

 

Я хотів би робити все по-своєму і досягати успіху. Це показує, що Реал Мадрид - це більше, ніж що-небудь інше. Це складно грати там. Можливо, мені потрібно було більше тренуватися. Я також отримав найважчі травми в найневдаліший час».

Джерело:  L’Equipe

Читайте також: Зірка Реалу пропустить матч з Атлетіко через дискваліфікацію

Реал Мадрид оголосив про спонсорську угоду з виробником ноутбуків

Барселона може уникнути суду за хабарництво

Ла Ліга: прогноз Конкурента на матчі 3 лютого 2024

337
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS