Поділитись:

АПЛ змінила свої правила через дії Ньюкасла

Субота, 03 лютого 2024, 17:55
389
0
0
АПЛ змінила свої правила через дії Ньюкасла

Фото: GettyImages

Помічник тренера Ньюкасла Джейсон Тіндал висловив свою думку про нове правило Прем’єр-ліги, яке було введено в цьому сезоні.

Джейсон Тіндал думає, що правило про поведінку на лінії було "мабуть" введено через нього і Едді Хау.

Ньюкасл зайняв четверте місце в Прем’єр-лізі в минулому сезоні. Тіндал і Хау часто стояли поруч на лінії, вони разом керували грою і обговорювали тактику.

Тіндал також часто розмовляв з четвертим арбітром під час матчів. Він був важливою фігурою на лінії разом з Хау. Але перед сезоном 2023-24 Прем’єр-ліга, разом з ФА, ЕФЛ і ПГМОЛ, ввела нове правило про поведінку тренерів і помічників в технічній зоні.

За цим правилом, на лінії може стояти тільки одна людина. Ще одна людина може стояти, але має бути біля лави запасних. Інакше вона отримає попередження у вигляді жовтої картки.

Хоча Тіндаллу кілька разів доводилося казати триматися на відстані від Хау в цьому сезоні, він уникав будь-яких покарань щодо своєї поведінки на боковій лінії.

«Я думаю, що ми нормально відреагували на це. Ми працюємо разом дуже довго, і це те, що ми завжди робили. Очевидно, в Прем’єр-лізі були введені нові правила, і нам трохи знадобилося часу, щоб звикнути до них, але я думаю, що ми справилися з ними добре».

І коли його запитали, чи він відчуває, що правило було введено через його присутність поруч з Хау на лінії, Тіндал засміявся:

«Це мабуть так! Але я завжди кажу, що я не маю жодних проблем, якщо якийсь тренерський штаб хоче стояти поруч зі своїм тренером, щоб допомогти своїй команді або поговорити чи що-небудь таке. Я не маю жодних проблем з цим для себе і для нас.

 

 

Я думаю, що треба робити це ввічливо і дотримуватися правил. Я думаю, що ми зробили це добре в цьому році. Іноді я можу трохи занадто захоплюватися, час від часу, але я завжди повертаюся на своє місце, і це нормально. Правило є правилом, і треба його дотримуватися. Я думаю, що це було нормально в цьому році».

Читайте також: Тоттенгем підписав 18-річного шведського таланта

АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 3 лютого 2024

Зінченко потрапив у дві символічні збірні за підсумками 22-го туру АПЛ

Манчестер Сіті отримав рекордні призові в історії АПЛ

389
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS