Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на 3 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 03 лютого 2024, 08:45
267
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на 3 лютого 2024

Фото Getty Images

У суботу, 3 лютого, відбудеться одразу 4 матчі 23-го туру Серії А. Інтриги в чемпіонаті вистачає, а напруга з кожним туром зростає. Тому й коефіцієнти на різні результати змінюються, а найкращі вони тут. 

Окрім того, це перший тур після зимового трансферного вікна, яке хоч і не принесло гучних підписань, але склади команд зазнали змін. Особливо в останні дні ТВ, тому очікуємо в цьому турі чималу кількість дебютантів.

Дженоа - Емполі

Субота 3 лютого, 16:00

Головний матч дня для українських вболівальників. Можливо, навіть відбудеться українське дербі, але це не точно. Оскільки, Руслан Маліновський, який вже став повноцінним гравцем генуезців, має вийти в старті. А ось щодо Коваленка є сумніви, бо він лише нещодавно відновився від пошкодження.

Загалом же до матчу в кращому стані підходить Дженоа. Команда Джилардіно має серію з семи матчів без поразок. А в двох останніх матчах здобула вильові перемоги. І це вже без лідера захисту, яким був Дрегусін, якого продали за 25 млн євро в Тоттенгем. Натомість, окрім викупу Маліновського, із Марселя взяли в оренду нападника Вітінью. Також із Тоттенгема прийшов латераль Спенс, а з Салернітани півзахисник Бохінен. Всі вони покликані допомогти "грифонам" втриматись в середині таблиці, де вони зараз і перебувають.

Емполі ж був не менш активним на трансферному ринку. Зокрема, з Спеції прийшов півзахисник Журковський, який вже забив 4 голи. Проте з команди пішов її лідер - Томазо Бальданці, якого продали в Рому. Саме його гол приніс команді виїздну нічию з Ювентусом (1-1) в попередньому турі. Це був другий матч на чолі команди Давіде Ніколи, а в першому був розгром Монци (3-0). Та чи вдасться йому продовжити йти без поразок з наскільки потужною Дженоа, велике запитання.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Дженоа - коефіцієнт 2.60

Ми ж вважаємо, що Дженоа не програє:

Перемога Емполі - 28%

Нічия - 35%

Перемога Дженоа - 37%

Удінезе - Монца

Субота 3 лютого, 16:00

Удінезе не перемагає 4 матчі поспіль, через що опустився на 17 місце і випереджає Кальярі, яке йде в зоні вильоту, лише за додатковими показниками. Пора б почати перемагати, навіть попри відсутність значних змін у зимове трансферне вікно. Але це доведеться робити без власних вболівальників, оскільки удінці покарані за расизм у матчі з Міланом і зіграють цей матч без глядачів на трибунах.

Монца ж була активною на трансферному ринку. В команду прийшли одразу 4 новачки: Джуріч із Верони, Мальдіні з Мілана, Зербін із Наполі та Поповіч із сербського Партізана. Всі вони мають посилити команду в намаганні поборотись за топ-10, від якого Монца, на даний момент, відстає на 3 бали.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Удінезе - коефіцієнт 2.20

Ми ж вважаємо, що матч завершиться результативною нічиєю:

Перемога Удінезе - 28%

Нічия - 43%

Перемога Монци - 29%

 

Зірви джекпот тут

 

Фрозіноне - Мілан

Субота 3 лютого, 19:00

Фрозіноне 2 матчі поспіль не програє, чого з ними не траплялося із 6 туру, коли у "канарок" була 5-матчева серія без поразок. Останній же домашній матч вони виграли з рахунком 3-1 у Кальярі, продовжуючи демонструвати наскільки їм краще грається на рідному стадіоні. Тут вони здобули 20 із 23 балів, завдяки чому і йдуть в середині таблиці. 

Мілан же мав до попереднього туру 4 перемоги поспіль. Проте не зумів подужати Болонью (2-2), не реалізувавши 2 пенальті. Це не дозволило "россонері" наблизитись до Ювентуса, але з іншого боку їх третьому місцю нічого не загрожує. Тому можна ризикувати в намаганні набирати максимум балів, щоб наздогнати пару лідерів (Ювентус та Інтер). Тим більше, що Мілан в 21 столітті не програвав Фрозіноне.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Мілан - коефіцієнт 1.62

Ми теж впевненістю у перемозі Мілана:

Перемога Фрозіноне - 12%

Нічия - 29%

Перемога Мілана - 59%

Болонья - Сассуоло

Субота 3 лютого, 21:45

"Россоблу" були доволі активні на трансферному ринку, підписавши 4-х новачків: нападника Одгара з нідерландського Аз, вінгера Кастро з аргентинського Велеза, захисника Іліча із сербського Партізана та вінгера Карлссона з шведського Галмштадта. Це й не дивно, оскільки в команди вперше за багато років є шанси вийти в Єврокубки. Так, нині болонці восьмі, але до зони Ліги чемпіонів їм лише 3 бали. Боротьба триває і, напевно, триватиме до останніх турів.

Сассуоло теж підписував новачків: захисники Дойг з Верони та Кумбулла з Роми мають додати надійності "нероверді". А це ній дуже потрібно, оскільки більше за команду Діонізі пропускають лише Салернітана і Кальярі, які йдуть в зоні вильоту. До речі, неї від Сассуоло відділяє лише 1 бал.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Болонью - коефіцієнт 1.70

Ми думаємо, що Болонья переможе:

Перемога Болоньї - 44%

Нічия - 31%

Перемога Сассуоло - 25%

Читайте також:

Відомо яка ліга витратила найбільше грошей в зимове трансферне вікно

Златан Ібрагімович назвав тренера, якого хоче бачити в Мілані

Інтер хоче підписати Зелінського вільним агентом

267
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS