Поділитись:

Жозе Моуріньо вже обрав новий клуб

Четвер, 01 лютого 2024, 16:27
410
0
0
Жозе Моуріньо вже обрав новий клуб

фото: Getty Images

Жозе Моуріньо, який став вільним після відходу з Роми, шукає новий виклик. Португалець має чітке уявлення про своє майбутнє місце призначення.

Невеликий сюрприз. 16 січня цього року Рома офіційно оголосила про завершення співпраці з Жозе Моуріньо, контракт якого був розрахований до червня наступного року.

Згодом італійська преса повідомила, що керівництво "Луве" більше не може терпіти португальського тренера. Окрім невтішних результатів, Фрідкінів дратувало агресивне ставлення Особливого до арбітрів, суперників, преси та навіть власних гравців. З усіх цих причин вони вирішили відпустити його і передати ключі від команди Даніеле Де Россі. Моуріньо, який залишив італійську столицю дуже зворушений, повернувся до Барселони, де у нього є будинок, щоб трохи відпочити... перед тим, як повернутися до роботи?

У всякому разі, це мета колишнього тренера Порту, якому 26 січня виповнився 61 рік. Як ми всі знаємо, він не дуже любив періоди, коли не керував командою. Він хоче повернутися в гру. Але куди? Протягом останніх двох тижнів його ім'я згадували в Барсі, де клуб шукає заміну Хаві. Також говорили про інтерес з боку Аль-Шабаб у Саудівській Аравії. Але поки що лузітанський тренер ще не знайшов підходящої заміни. Він проявляє терпіння, тим більше, що кілька лавок запасних стануть доступними (Ліверпуль, Барселона). Незважаючи на це, у нього є ідея щодо наступного етапу своєї кар'єри.

Жозе Моуріньо вже визначився з клубом, до якого хоче приєднатися цього літа. Це Манчестер Юнайтед. Це клуб, який він вже очолював у період з 2016 по 2018 рік. Після перебування на лаві запасних "червоних дияволів" у нього залишився присмак незавершених справ. Він також був би дуже зацікавлений у співпраці з сером Джимом Реткліффом, який купив 25% акцій клубу і має намір інвестувати в повернення МЮ на вершину. Проєкт, який приваблює Моуріньо. Однак слід пам'ятати, що лаву запасних вже зайняв Ерік тен Хаг, якого не обов'язково підтримують одноголосно.

Читайте також: Потенційне повернення ексгравця МЮ зірвалось на останніх хвилинах трансферного вікна

Ерлінг Голанд знайшов причину покинути Манчестер Сіті

410
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К