Поділитись:

Потенційне повернення ексгравця МЮ зірвалось на останніх хвилинах трансферного вікна

Четвер, 01 лютого 2024, 16:04
314
0
0
Потенційне повернення ексгравця МЮ зірвалось на останніх хвилинах трансферного вікна

фото: Getty Images

Екс-зірка Манчестер Юнайтед Джессі Лінгард залишається у статусі вільного агента, коли переїзд до Саудівської професійної ліги зірвався.

Колишній гравець збірної Англії був без клубу після того, як був звільнений Ноттінгем Форест наприкінці кампанії 2022-23 років. З того часу він пройшов перегляд у Вест Гемі та Аль-Еттіфаку, але досі не має контракту.

Лінгард працював над персональною програмою тренувань, намагаючись залишатися у формі і бути готовим до телефонного дзвінка, але ще одна можливість тепер закрита. Все тому, що в середу (31.01.) закрилося трансферне вікно на Близькому Сході.

Аль-Шабаб, якого також пов'язували з вінгером Ньюкасла Мігелем Альміроном, зробив останню ставку на підписання Лінгарда. Угода не була укладена вчасно, а це означає, що 31-річний півзахисник все ще чекає на професійне повернення.

Кажуть, що до Лінгарда зверталися кілька клубів у Туреччині, а також пов'язували його переїзд до Ліонеля Мессі та Луїса Суареса в MLS, але наразі він стикається з ще більшим розчаруванням і невизначеним майбутнім.

Читайте також: Конкурент для Трента? Клопп прокоментував гру таланта Ліверпуля Бредлі

Арсенал слідкує за зіркою Манчестер Юнайтед

314
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS