Поділитись:

Кіліан Мбаппе не планує продовжувати контракт з ПСЖ

Четвер, 01 лютого 2024, 14:23
378
0
0
Кіліан Мбаппе не планує продовжувати контракт з ПСЖ

фото: Getty Images

З'явилася важлива інформація щодо трансферної саги, яка триває навколо іспанського Реала та нападника Кіліана Мбаппе.

Інформація надійшла від Хосе Фелікса Діаса з Marca, який вказує на те, що приїзд Мбаппе до Мадрида цього літа виглядає більш вірогідним, ніж будь-коли.

Француз, зі свого боку, незабаром оприлюднить один з ключових аспектів своїх майбутніх планів після закінчення терміну дії усної угоди між ним і Парі Сен-Жермен, згідно з якою Мбаппе дав слово не оголошувати про свої наміри на наступний сезон.

Оскільки термін дії цієї угоди закінчився лише наприкінці січня, очікується, що фронтмен підтвердить, що він не продовжить свій контракт з парижанами за жодних обставин. Це, в свою чергу, відкриє двері для мадридського Реала, щоб знову вступити в боротьбу.

Видання Marca, що керівництво "бланкос", на диво, навіть не відновлювало внутрішні переговори щодо потенційного приходу Мбаппе до минулих вихідних. Однак у цей момент "все змінилося". Флорентіно Перес і компанія, як ми розуміємо, прийняли колективне рішення про перехід 25-річного футболіста.

Хоча значна частина керівництва іспанського клубу раніше скептично ставилася до приїзду Мбаппе через те, що два роки тому він в останню хвилину змінив своє рішення, зараз настав час - зі спортивної та фінансової точки зору - поповнити команду Карло Анчелотті ще одним "галактіко".

Заява француза про відхід з ПСЖ стане першим доміно, перш ніж Реал Мадрид здійснить останній вирішальний штурм, щоб забезпечити підписання Мбаппе на сезон 2024/25.

Читайте також: Франк Ез звільнився з посади генерального директора Ланс

Ланс подав заявку на перспективного захисника Барселони

378
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS