Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матч Салернітана - Рома 29 січня 2024

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 29 січня 2024, 08:45
226
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матч Салернітана - Рома 29 січня 2024

Фото Getty Images

Сьогодні, 29 січня, о 21:45 стартує заключний матч 21-го туру Серії А. В ньому зійдуться Салернітана та Рома, на гру яких, за бажанням, ви можете поставити тут. 

Команда з Салерно головний аутсайдер сезону. Навіть, зміна тренера не допомогла ній позбутися цього статусу. Так, Філіппо Індзагі покращив гру команда і вона стала діяти гостріше в атаці, але багато пропущених голів не дозволяють їй набирати залікові бали. Зокрема, "морські коники" програли останні 4 гри, забивши першими. А ось перед цим була мінімальна перемога над Вероною (1-0). Загалом же Салернітана забиває 7 матчів поспіль в Серії А, але набрала в них лише 4 очки. Вдалося їй забити і в першому колі на "Стадіо Олімпіко", де команди в яскравому матчі зіграли нічию (2-2).

Рома теж змінила тренера, але зробила це значно пізніше, а саме, перед попереднім туром. Команду очолив легендарний Даніеле Де Россі, який дебютував із домашньої перемоги над Вероною (2-1). Тепер же його очікує дебют в гостьовому матчі, де у Роми не все добре у нинішньому сезоні. Римляни за межами рідного стадіону здобули лише 8 балів із 30 можливих. Погодьтеся, зовсім не статистика претендента на потрапляння в Лігу чемпіонів. Тому Де Россі потрібно терміново братись за її покращення. Тим більше, що конкуренти повтрачали бали і Рома, у випадку перемоги, може піднятись із восьмого місця на п'яте.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Рому - коефіцієнт 1.67

 

Зірви джекпот ТУТ.

 

Ми вважаємо, що Рома не програє:

Перемога Салернітани - 23%

Нічия - 34%

Перемога Роми - 43%

Читайте також:

Серія А: Дженоа здобула вольову перемогу над Лечче. Відомо, яку оцінку за гру отримав Маліновський

Анчелотті поговорив з Луніном та Кепою, і повідомив їм хто буде основним до кінця сезону

Легендарний гравець донецького Шахтаря знайшов собі новий клуб

226
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К