Поділитись:

Серія А: Дженоа здобула вольову перемогу над Лечче. Відомо, яку оцінку за гру отримав Маліновський

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 28 січня 2024, 15:37
403
0
0
Серія А: Дженоа здобула вольову перемогу над Лечче. Відомо, яку оцінку за гру отримав Маліновський

Фото Getty Images

Сьогодні, 28 січня, в рамках Серії А відбудеться аж 5 матчів. Першим з них була зустріч середняків чемпіонату - Дженоа та Лечче.

Лечче активніше розпочав матч, але без особливої гостроти біля воріт суперника. Дженоа ж поступово вирівняла гру та почала й сама виходити в атаки. Проте, коли здавалось, що ініціатива поступово переходить до господарів, Лечче заробив пенальті. Сталося це на 18-й хвилині, коли Алмквіст обіграв у штрафному генуезців Васкеса і той, необачно виставивши ногу, сфолив проти вінгера "джалороссі". Пенальті пішов виконувати Крстовіч, який пробив сильно, але доволі близько до центру воріт, чим скористався Мартінез, здійснивши важливий сейв. 

Проте Лечче не знітився після цього і прожив грати активніше за суперників, що й дало результат. На 31-й хвилині Крстовіч наважився на дальній удар, який після рикошету від Васкеса залетів у дальній кут воріт Мартінеза. Надалі Лечче продовжив грати першим номером, але забити другий гол не зміг. Тому перший тайм так і завершився з рахунком 0-1 на користь "джалороссі". 

В перерві у Дженоа відбулось 2 заміни. Пішли з поля Спенс та Торсбі, замість яких в гру вступили Екубан та Сабелі. І це спрацювало, оскільки команда заграла набагато активніше. Зокрема, на 47-й хвилині рахунок міг зрівнювати Маліновський, який дальнім ударом влучив у стійку воріт Фальконе, а з добиванням Васкеса справився голкіпер гостей. Проте після цього генуезцям мало, що вдавалося в атаці. Вони багато контролювали м'яч, але при цьому створювали мінімум гостроти. І тут на допомогу команді Джилардіно прийшов стандарт. Гудмонсон завдав чудового удару зі штрафного, але влучив у перекладину, а на добиванні першим опинився Ретегі, який і зрівняв рахунок у матчі. 

Після цього Дженоа продовжила активно йти вперед і вже на 76-й хвилині вийшла вперед. Васкес пробив по воротах з гострого кута і м'яч рикошетом від захисника влучив у перекладину, а на підбиранні Ретегі скинув м'яч до центру штрафної, звідки Екубан ударом через себе відправив м'яч у ворота. Надалі Лечче намагався відігратись, але так і не створив гольового моменту, а Дженоа спокійно засушила гру, продовживши безпрограшну серію до 7 матчів. 

Руслан Маліновський зіграв повний матч, завдав 6 ударів, виконав 43 передачі, 36 з яких були точні, віддав 1 ключову передачу, заробив 3 фоли, заблокував 1 удар суперника та двічі вдало зіграв у відборі. Статистичні портали Sofascore та WhoScored постати українцю оцінки 7.2 та 7.0 відповідно. 

Дженоа 2-1 Лечче 

Голи: Ретегі, 70', Екубан, 76' - Крстовіч, 31'

​Нереалізований пенальті: Крстовіч, 18'

Читайте також:

Серія А: прогноз Конкурента на 28 січня 2024

Мілан не забив 2 пенальті і втратив очки у грі з Болоньєю

Ювентус втратив очки в матчі з Емполі Віктора Коваленка

403
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS