Поділитись:

Чорноморець скасував спаринг із клубом, який поїхав на матч в росію

Неділя, 28 січня 2024, 20:20
480
1
0
Чорноморець скасував спаринг із клубом, який поїхав на матч в росію

29-го січня одеський Чорноморець мав зустрітись із македонською Стругою. Однак український клуб повідомив, що матч буде скасовано через гру македонців з оренбургом. 

Це не єдиний матч Чорноморця на зборах, який може не відбутися. 4-го лютого одесити мали б зіграти з Андіжаною. Але перед цим узбецький клуб планує зіграти з московським цска. Якщо це станеться, то Чорноморець скасує спаринг. 

Заява ФК Чорноморець:

Футбольний клуб Чорноморець розпочав підготовку до зимових зборів в Туреччині на початку грудня. За цей час менеджмент клубу мав узгодити всі деталі з приймаючою стороною: готель, поля для тренувань, поля для ігор тощо. Окремо в підготовчий процес згідно з планом тренерського штабу входять контрольні матчі з командами, які також проводять збори в географічній близькості від місця розташування Чорноморця.

Одеський клуб запланував 9 спарингів під час зборів тривалістю в один місяць. Зазначимо, що тренерському штабу бажано мати сформований розклад матчів напередодні відправлення на збори. Пошук команд і організація матчів — справа не кількох годин. І навіть днів. З більшістю спаринг-партнерів угоди про проведення матчів складалися, коли в них не було узгоджених дат поєдинків з іншими клубами. Та обставина, що деякі наші суперники погодилися проводити матчі з командами, що представляють країну-агресора, нехай буде на їх совісті.

Чи може клуб відмовитися від товариського матчу з суперником, який запланував собі під час збору матчі з умовними хімками, крильями совєтов чи орєнбургом? Може, тому що деякі речі важливіші за тренувальний процес. І навіть за сам футбол.

Отже, ФК Чорноморець повідомляє про скасування гри з лідером чемпіонату Північної Македонії ФК Струга, що мала відбутися 29 січня. Струга вже “засвітилися“ під час цих зборів матчем проти російської команди.

4 лютого Чорноморець має грати спаринг проти узбецької команди Андіжан. 1 лютого Андіжан планує грати товариський матч з клубом з московії. Якщо ця інформація підтвердиться, то матч Чорноморець — Андіжан буде скасовано  

Читайте також:

Шахтар у незвичному спарингу зіграв внічию з Марібором

Чорноморець переміг у спарингу македонців

Чорноморець може підписати перспективного захисника із Боснії і Герцеговини

 

480
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS