Поділитись:

П’ять гравців, які можуть покинути Ліверпуль після Клоппа

Субота, 27 січня 2024, 13:44
684
0
0
П’ять гравців, які можуть покинути Ліверпуль після Клоппа

Фото: GettyImages

Нещодавно наставник Ліверпуля Юрген Клопп заявив, що покине клуб у кінці поточного сезону. Звичайно, це означає великі зміни для "червоних", як у термінах кадрового складу за лаштунками, так і для поточного складу першої команди.

Як зазначив Фабріціо Романо у своєму ексклюзивному щоденному брифінгу для CaughtOffside, що як мінімум два гравці можуть покинути команду слідом за Клоппом.

«Також важливо сказати, хлопці, що цей процес матиме вплив на контрактну ситуацію деяких гравців, як Мо Салах, Трент Александер-Арнольд і Вірджил ван Дейк. В останніх двох контракт закінчується в 2025 році.

 

Були плани і обговорення зустрітися з гравцями і зрозуміти наступні кроки, але тепер ми повинні подивитися, який проєкт може запропонувати Ліверпуль з точки зору ідей нового тренера і директора.

 

Речі зміняться значно, і це щось, що треба повідомити зірковим гравцям в складі. Це буде вирішальним, щоб переконати гравців залишитися в клубі і продовжувати йти разом».

Якщо думка про Салаха, ван Дейка і Александер-Арнольда не була достатньо поганою для вболівальників Ліверпуля, Fichajes також натякає, що Тьяго Алькантара і Діого Жота можуть піти.

Читайте також: Гвардіола радіє відходу Клоппа з Ліверпуля: Я буду спати краще!

Челсі та Астон Вілла не виявили сильнішого. Відома оцінка Михайла Мудрика

Томас Тухель емоційно прокоментував відхід Клоппа із Ліверпуля

Клопп пішов, хто наступний? Чотири кандидати на пост головного тренера Ліверпуля

684
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS