Поділитись:

Шевченко обіцяє реформувати український футбол і залучити досвід Хорватії

Четвер, 25 січня 2024, 14:22
407
1
0
Шевченко обіцяє реформувати український футбол і залучити досвід Хорватії

Фото: GettyImages

Андрій Шевченко, який нещодавно став новим президентом Української асоціації футболу (УАФ), виступив на конгресі УАФ з програмою розвитку футболу в Україні. Він заявив, що футбол в Україні переживає найскладніший час в історії через війну, економічну кризу і відсутність перспектив. Він також закликав до змін в управлінні футболом.

«Давайте тепер подивимось на український контекст. Ми живемо у найскладніший час в історії України, коли вирішується не тільки майбутнє футболу, а й всієї країни. Головне завдання – зрозуміти, як футболу не тільки виживати, а й розвиватися. 

 

Війна прямо впливає на футбол, ми маємо стагнацію. Низький рівень чемпіонату, неможливість запрошувати потужних іноземних футболістів, ускладнені міжнародні перспективи, відтік талановитих дітей. Тут я хочу сказати, що є країна з успішним подоланням такого виклику – це Хорватія, яка зіткнулася з масовим виїздом дітей у 90-х, коли у них почалася війна.

 

Можу сказати, що я розмовляв зі своїм другом Звонимиром Бобаном, який мав відношення до створення цієї програми. І він готовий нам допомагати».

Читайте також: Андрій Шевченко обраний новим президентом УАФ

Шевченко запропонував нову модель регіонального представництва в УАФ

407
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS