Поділитись:

Ферлан Менді розпалив внутрішній конфлікт у мадридському Реалі

Четвер, 25 січня 2024, 12:49
636
0
0
Ферлан Менді розпалив внутрішній конфлікт у мадридському Реалі

фото: Getty Images

Цікава історія навколо майбутнього зірки мадридського Реалу Ферлана Менді вийшла на перший план. Це сталося на тлі заяв про те, що французький легіонер спричинив гарячі внутрішні дебати в столиці Іспанії.

Звісно, всім відомо, що цього літа очікується підсилення лівого захисника на Сантьяго Бернабеу на тлі тривалої гонитви Реала за зіркою мюнхенської Баварії Альфонсо Девісом. Якщо Девіс, як очікується, перейде до Реала, це означатиме, що один з нинішніх варіантів лівого захисника в розпорядженні Карло Анчелотті, в свою чергу, буде зміщений.

Кілька тижнів тому всі погодилися, що цією людиною стане вищезгаданий Ферлан Менді, а Фран Гарсія буде виконувати роль запасного гравця для Девіса.

Контракт першого з них закінчується трохи більше ніж через рік, що робить наступне літнє трансферне вікно останнім реальним шансом для "Лос Бланкос" отримати скільки-небудь значну суму за його підписання.

І все ж, як зазначалося вище, ситуація зараз повністю зависла в повітрі.

Це відбувається на тлі тверджень, що Анчелотті та його тренерський штаб відмовилися від своїх слів щодо Менді, і тепер прагнуть зберегти його послуги в наступному сезоні.

28-річний футболіст виглядає значно краще в цьому сезоні, а його форма за останні місяці, зокрема, дозволила директору Реала назвати Менді "найкращим лівим захисником у світі".

Оскільки Флорентіно Перес і правління Реала, тим не менш, прагнуть його продати, ситуація зайшла в певний глухий кут.

Читайте також: Тренер Жирони: Шукали варіанти доставити м'яч до Довбика, але невдало

Кого обирали гравцем місяця іспанської Ла Ліги в сезоні 2023/24

636
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS