Поділитись:

Юліан Шабо має приголомшливо низький пункт про звільнення в Кельні

Середа, 24 січня 2024, 13:35
200
0
0
Юліан Шабо має приголомшливо низький пункт про звільнення в Кельні

фото: Getty Images

У контракті Юліан Шабо в Кельні є пункт про звільнення в разі вильоту з Бундесліги.

Зрозуміло, що 25-річний гравець може бути проданий за значно зниженою ціною в кінці сезону. У контракті Шабо є пункт про відступні у розмірі 4 млн. євро, але він буде активований лише у випадку вильоту "Білліґоатс" з вищої ліги чемпіонату Німеччини.

Це може призвести до того, що ряд клубів по всій Європі звернуть увагу на колишнього гравця збірної Німеччини U-21. За час свого перебування в Кельні Шабо здобув репутацію класичного центрального півзахисника завдяки своєму жорсткому відбору м'яча та суворому характеру.

Влітку він також потрапив до шорт-листа іншого клубу Бундесліги, але нічого не вийшло. Після продажу Константіноса Мавропаноса в Вест Гем Юнайтед Штутгарт був зацікавлений у підписанні Шабо, а це означає, що вони, безсумнівно, покладуть на нього око, якщо Кельн опиниться перед загрозою вильоту.

Після переходу із Сампдорії в січні 2022 року Шабо спочатку переслідували травми в перші дні його кар'єри в "Гайссбьоке". Однак з тих пір він провів 46 матчів за клуб, і якщо він піде влітку, це, зрозуміло, сильно вдарить по Кельну.

Читайте також: Бундесліга: прогноз Конкурента на матч Баварія - Уніон Берлін

Томас Тухель розкритикував гравців Баварії, після поразки від Вердера

200
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS