Поділитись:

Мирон Маркевич: Таке враження, що хлопці, які грають в Першій Лізі, не українці

Вівторок, 23 січня 2024, 20:17
917
1
0
Мирон Маркевич: Таке враження, що хлопці, які грають в Першій Лізі, не українці

Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував виїзд команди за кордон. Підопічні Маркевича мають проводити збори в Іспанії, але не можуть виїхати з України.

На жаль, з цим поки що невизначеність. Досі немає конкретики. На регіональному рівні всі підтримують наше бажання виступити на турнірах в Іспанії (лютий) та Туреччині (березень), а от профільне Міністерство зволікає з наданням дозволу виїзду за кордон.

 

Хоча ми надали всі необхідні документи, які підтверджують нашу участь в міжнародних турнірах, зокрема, в Іспанії повинні зіграти з норвезьким Соґндальом, естонською Левадією, клубами Ла Ліги – Валенсією та Вільярреалом. Ці поєдинки будуть транслюватися по телебаченню й всі зароблені кошти "Карпати" передадуть ЗСУ.

 

За кордон мають право виїжджати тільки клуби УПЛ. Ніби ті хлопці, що грають в Першій Лізі, не українці. Тим паче, що ми даємо гарантії, що всі футболісти Карпат повернуться на батьківщину. Зрештою, Карпати, які лідирують в Першій лізі, зараз успішно проходять атестацію, необхідну для виступів в УПЛ.

 

Клуб вже проплатив авіаквитки на 9 лютого до Валенсії, забронювали готель. Проте організатори турніру не можуть чекати до останнього дня, їм вже потрібна конкретика: приїдуть Карпати чи ні. Думаю, що в нас в запасі ще є 3-4 дні. Дуже сподіваюся, що здоровий глузд таки візьме гору 

Нагадаємо, що раніше Мінмолодьспорту відмовило Карпатам у виїзді на збори до Іспанії. Такий дозвіл отримати такий  можуть лише команди, які виступають в елітних дивізіонах ігрових видів спорту, а також клуби, які беруть участь у міжнародних турнірах. У приклад можна привести Полісся. Клуб, виступаючи у Першій лізі минулого року, виїхав на Winter Cup, який тоді мав статус міжнародних змагань.

Читайте також:

Карпати не випустили на закордонний збір

Інгулець придбав одного з лідерів запорізького Металурга

Минай повернув до команди досвідченого голкіпера

917
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS