Поділитись:

Мессі і Скалоні посварилися після поразки від Уругваю

Понеділок, 22 січня 2024, 17:29
629
0
0
Мессі і Скалоні посварилися після поразки від Уругваю

Фото: GettyImages

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі і головний тренер Ліонель Скалоні  влаштували суперечку після програшу від Уругваю (0:2) у відбірковому матчі до чемпіонату світу 2026 року. Про це повідомляє LA100 з посиланням на свого журналіста Шеркіса Бьяло.

За даними джерела, конфлікт між сторонами почався ще до матчу, коли Скалоні не врахував думку Мессі щодо тактики гри. Після поразки від Уругваю, який забив два голи в першому таймі, ситуація ще більше загострилася, оскільки Скалоні дізнався, що деякі гравці збірної відвідали приватну вечірку після матчу.

Наставник висловив своє невдоволення цим, заявивши, що команда повинна була готуватися до наступного матчу з найсильнішою збірною регіону - Бразилією. 17 листопада аргентинці здобули перемогу над бразильцями з рахунком 1:0, завдяки голу Мессі з пенальті.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Після матчу з Бразилією Скалоні заявив, що збирається залишити збірну Аргентини після Кубка Америки влітку 2024 року, оскільки не відчуває підтримки від федерації футболу і від самого Мессі. Однак джерело також зазначає, що можливий конфлікт не позначився на взаєминах Мессі зі Скалоні на футбольному полі, і що обидва продовжують працювати на користь збірної.

Читайте також: Ще один зірковий гравець хоче покинути Саудівську Аравію

Мохамед Салах повертається до Ліверпуля через травму

Барселона обурена суддівством після перемоги Реала над Альмерією

 

629
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS