Поділитись:

Ліон хоче повернути Каріма Бензема до Європи

Понеділок, 22 січня 2024, 13:27
256
1
0
Ліон хоче повернути Каріма Бензема до Європи

Фото: GettyImages

Ліонський Олімпік хоче здійснити трансфер свого вихованця Каріма Бензема, який перейшов до мадридського Реалу ще в 2009 році. Як повідомляє RMC Sport, клуб з Франції працює над тим, щоб спробувати повернути нападника. Бензема опинився у складній ситуації в Саудівській Аравії, де він виступає за Аль-Іттіхад з липня 2023 року.

Бензема, який виграв Золотий м'яч у 2022 році, підписав контракт до 2026 року з саудівським клубом. Однак колишній гравець збірної Франції, як кажуть, прагне повернутися до Європи, оскільки йому було важко адаптуватися до нової країни та її ліги.

ОЛ, який має хороші відносини з Саудівською Аравією завдяки своєму мажоритарному акціонеру Eagle, сподівається скористатися цією ситуацією, щоб забрати свого колишнього гравця. Але справа дуже складна, особливо з фінансової точки зору, оскільки Бензема отримує дуже високу зарплату в Саудівській Аравії, і його клуб не готовий відпустити футболіста так просто.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

За інформацією Marca, Бензема не зміг приєднатися до своєї команди після зимової перерви, оскільки застряг через циклон Белал на Маврикії, де він проводив свою відпустку. За словами Фабріціо Романо, найближчими днями заплановані зустрічі в Саудівській Аравії для обговорення його майбутнього. Ліон повинен бути дуже переконливими, якщо вони хочуть мати хоч якийсь шанс здійснити цей перехід.

Читайте також: Джерело: Едуард Соболь близький до переходу в бельгійський гранд

Два клуби Ліги 1 борються за підписання нападника Вест Гема

Мбаппе повинен залишитися в ПСЖ, - експерт

256
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS