Поділитись:

Екснаставник Челсі Грем Поттер спостерігав за матчем Арсенал - Крістал Пелес

Субота, 20 січня 2024, 17:49
268
1
0
Екснаставник Челсі Грем Поттер спостерігав за матчем Арсенал - Крістал Пелес

Фото: GettyImages

Колишній головний тренер Челсі Грем Поттер був помічений на трибунах Емірейтс. Він дивився гру Арсенала проти Крістал Пелес в рамках Англійської Прем’єр-ліги.

Поттер залишився без роботи після того, як був звільнений з Челсі через сім місяців після свого призначення на посаду головного тренера. За даними ЗМІ, він розглядав пропозиції від Крістал Пелеса, Вест Гема, Ліона та Манчестер Юнайтед, але поки не прийняв жодного рішення.

Фото: TNT SportsФото: TNT Sports

Невідомо, де Поттер продовжить свою кар’єру, але він вважається одним з кандидатів на посаду головного тренера Крістал Пелес, якщо клуб розірве контракт з Роєм Годжсоном. 76-річний наставник опинився під тиском через погані результати "орлів", які опустилися в нижню частину турнірної таблиці. А розгромна поразка від Арсенала 5:0, вряд чи додасть йому впевненості.

Поттер має найнижчий показник очок за гру серед усіх тренерів, які очолювали “Челсі” в Англійській Прем’єр-лізі більше ніж 20 матчів.

У наступному турі Пелес зіграє з аутсайдером чемпіонату Шеффілд Юнайтед і будуть змушені вибороти перемогу, щоб полегшити своє становище.

Читайте також: Гравець Челсі Коул Палмер злякався шимпанзе в Дубаї

Арсенал із Зінченком розтрощив Крістал Пелес

 

268
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS