Поділитись:

ФІФА має намір провести перший клубний жіночий чемпіонат світу

Субота, 20 січня 2024, 14:48
303
0
0
ФІФА має намір провести перший клубний жіночий чемпіонат світу

фото: Getty Images

ФІФА поставила мету провести перший жіночий клубний чемпіонат світу з футболу у 2026 році. УЄФА був головним каменем спотикання для будь-яких планів, оскільки сподівався, що змагання будуть організовуватися рідше, але вони погодилися з ФІФА на проведення змагань раз на два роки, що означає.

У зв'язку з проведенням Чемпіонату світу з футболу у 2026 році в США, Мексиці та Канаді, влітку немає місця для проведення Клубного чемпіонату світу, а це означає, що доведеться організовувати окремі дати. Поки що невідомо, які команди будуть запрошені до участі, але вже зараз спостерігається домінування європейських, південноамериканських та північноамериканських команд. Також наразі незрозуміло, де саме відбудеться турнір.

Тонкі деталі, пов'язані з жіночим клубним чемпіонатом світу, ще мають бути узгоджені, але, схоже, існує широка згода щодо того, що змагання відбудуться. Поза тим, схоже, що офіційні деталі не дуже добре пропрацьовані.

Довідково: Чоловічий клубний чемпіонат світу з футболу ФІФА розпочався лише у 2000 році, і до участі в ньому були запрошені найкращі команди з усього світу. Турнір проводився в різних екзотичних місцях, включаючи Японію, Об'єднані Арабські Емірати та Марокко.

Читайте також: Юрген Клопп запропонував Свен-Горану Ерікссону попрацювати тренером Ліверпуля

Мессі і Ді Марія можуть зіграти на Олімпіаді-2024 за Аргентину

303
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS