Поділитись:

Мікель Артета відповів на чутки про можливий відхід Еміля Сміта Роу з Арсеналу

Субота, 20 січня 2024, 14:29
253
0
0
Мікель Артета відповів на чутки про можливий відхід Еміля Сміта Роу з Арсеналу

Фото: GettyImages

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета відповів на спекуляції про те, що Еміль Сміт Роу може покинути клуб в січневе трансферне вікно після того, як він втратив своє місце в складі.

Сміт Роу не може знайти регулярну гру в Арсеналі в основному через травми, які змусили його опуститися в ієрархії. Півзахисник зіграв лише один матч в стартовому складі в Прем’єр-лізі в цьому сезоні, і були чутки, що він може змінити команду в січні, але Артета похвалив півзахисника і натякнув, що він може отримати більше ігрового часу. Він сказав репортерам:

«Я дуже задоволений Емілем, він на правильному шляху, тепер він заспокоївся і добре тренується. Ви знаєте, що я не буду говорити про жодну індивідуальну ситуацію.

 

Нічого не змінилося, Еміль - це Еміль. Він має неймовірні якості. Ми дуже раді мати його, і те, що йому зараз потрібно, це можливості проявити всі ці бажані якості на полі. Для того, щоб це зробити, ми повинні давати йому хвилини».

Сміт Роу є універсальним варіантом для Артети, оскільки він може грати як на флангах, так і в центрі. Вест Гем став останнім клубом, який пов’язують з півзахисником, але невідомо, чи буде Арсенал готовий відпустити його в січні. Насправді, коментарі Артети свідчать про те, що він не думає про зимовий перехід 23-річного.

Арсенал повернувся з тренувального збору в Дубаї і сподівається повернутися на шлях перемог після трьох поразок поспіль. Каноніри зіграють з Крістал Пелес і Ноттінгем Форест в Прем’єр-лізі, перш ніж прийняти на Емірейтс свого головного суперника за титул - Ліверпуль.

Читайте також: Єгипетська федерація футболу повідомила про травму Мо Салаха і терміни його відновлення

Пепа Гвардіолу попросили обрати між Барселоною та Манчестер Сіті

Колишня дівчина Бена Чілвелла із Челсі - Картія продемонструвала свої переваги

253
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS