Поділитись:

Роналду вважає, що Ман Сіті зможе повторити свій тріумф в Лізі чемпіонів

Субота, 20 січня 2024, 13:05
320
0
0
Роналду вважає, що Ман Сіті зможе повторити свій тріумф в Лізі чемпіонів

Фото: GettyImages

Кріштіану Роналду вважає, що Манчестер Сіті давно заслуговував на перемогу в Лізі чемпіонів. Португалець вірить, що команда Пепа Гвардіоли може захистити свій титул.

Манчестер Сіті вперше в історії клубу виграв Лігу чемпіонів в минулому сезоні, перемігши Інтер 1-0 у фіналі в Стамбулі. Роналду, який виграв один європейський кубок з Манчестер Юнайтед і чотири з Реал Мадрид, вважає, що команда Гвардіоли заслуговувала на трофей набагато раніше.Роналду сказав:

«Манчестер Сіті зробив дивовижну роботу. Вітаю їх з сезоном. Гравці, тренер. Чудово. Нарешті вони виграли Лігу чемпіонів, вони, мабуть, заслуговували на це два роки тому. Мені подобається дивитися на їхню гру. Манчестер Сіті має хороші шанси виграти Лігу чемпіонів знову. Фаворити? Ман Сіті, Реал Мадрид, Баварія».

Не дивно, що Роналду ставить на перемогу команди Гвардіоли знову. Манчестер Сіті посилив свій склад, який виграв требл влітку, витративши багато грошей на гравців, таких як Джеремі Доку, Йошко Гвардіол і Матеус Нуньєш. "Містяни" також легко пройшли груповий етап Ліги чемпіонів, фінішувавши з 100-відсотковим результатом, і зіграють з ФК Копенгаген у 1/8 фіналу.

Читайте також: Кріштіану Роналду не матиме можливості возз'єднатись із Ліонелем Мессі

Кріштіану Роналду: Саудівська Про-Ліга більш конкурентоспроможна, ніж Ліга 1

Син легендарного коуча Реала пожартував про тренерське майбутнє батька

320
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS