Поділитись:

Кріштіану Роналду демонструє неймовірний новий Ferrari Purosangue

П'ятниця, 19 січня 2024, 13:05
464
1
0
Кріштіану Роналду демонструє неймовірний новий Ferrari Purosangue

фото із соцмереж

Кріштіану Роналду поповнив свій парк суперкарів новим двигуном вартістю майже півмільйона фунтів стерлінгів.

Легенда Манчестер Юнайтед, який трохи менше року провів у саудівському клубі професійної ліги Аль-Насср, за ці роки зібрав колекцію розкішних автомобілів загальною вартістю 17 мільйонів фунтів стерлінгів.

І він поповнив свій автопарк з дорогими автомобілями, придбавши новенький Ferarri. 38-річний Роналду поділився знімком свого нового темно-синього Ferrari Purosangue зі своїми 617 мільйонами підписників в Instagram.

Капітан збірної Португалії з гордістю посміхався поруч з авто, одягнений у спортивний костюм від Gucci вартістю 1750 фунтів стерлінгів.

Ціна нового Ferrari Роналду може вразити уяву, але це далеко не найдорожчий його автомобіль. Ця честь належить його лімітованій серії Bugatti Centodieci, яка коштує 8,5 мільйонів фунтів стерлінгів.

У нього також є Buggati Chiron і Buggati Veyron Grand Sport Vitesse, які коштують 2,5 млн фунтів стерлінгів і 1,8 млн фунтів стерлінгів відповідно. У колекції Роналду є шикарний Ferrari Monza вартістю 1,4 млн фунтів стерлінгів.

Його чорний McLaren Senna, який був одним з його основних засобів під час його першого перебування на Олд Траффорд, також коштує крутий мільйон.

На додачу до автомобілів вартістю понад мільйон фунтів стерлінгів, Роналду також має кілька Lamborghini та Rolls Royce.

Читайте також: Фанати Реала розкритикували Анчелотті за Арду Гюлера

Дані Алвес представив нову версію ситуації щодо звинувачення в згвалтуванні

464
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS