Поділитись:

Дані Алвес представив нову версію ситуації щодо звинувачення в згвалтуванні

Четвер, 18 січня 2024, 21:52
241
1
0
Дані Алвес представив нову версію ситуації щодо звинувачення в згвалтуванні

Екс-захисник Барселони та збірної Бразилії Дані Алвес з січня 2023 року перебуває під вартою за звинуваченням у зґвалтуванні жінки в нічному клубі в Барселоні у грудні 2022 року.

Прокуратура вимагає для футболіста 9 років ув'язнення. Адвокат потерпілої просить 12 років тюрми для футболіста (максимальний термін покарання за злочини такого характеру в Іспанії).

За інформацією Ara та інших іспанських джерел, захист Алвеса стверджує, що футболіст був п'яним тієї ночі. Це погіршило його когнітивні здібності, через що він не усвідомлював, що робить. Зазначається, це може стати пом'якшувальним фактором у вироку.  Варто відзначити, що сторона Алвеса вперше згадала про сп'яніння гравця.

Раніше Алвес представив суду чотири різних версії того, що сталося. Після арешту він стверджував, що не знає жертву. Потім Дані повідомив, що був з дівчиною в туалеті нічного клубу, але між ними нічого не відбулося. Після бразилець заявив, що вони мали оральний секс за взаємною згодою. Нарешті, у квітні минулого року, коли були виявлені сліди біоматеріалу Алвеса, футболіст повідомив, що мав вагінальний секс з дівчиною за взаємною згодою.

Алвес з'явиться перед судом 5-7 лютого.

Читайте також:

Неймар допомагає Дані Алвесу в справі про сексуальне насильство

Голові правління Ньюкасла загрожує позов на 68 мільйонів євро

У Франції обшук після розкриття інформації про трансфер Неймара

241
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS