Поділитись:

Цікавий поворот у справі Габріеля Москардо та ПСЖ

П'ятниця, 19 січня 2024, 11:36
271
0
0
Цікавий поворот у справі Габріеля Москардо та ПСЖ

фото: Getty Images

Заява президента Корінтіанса про те, що в ПСЖ все готово для переходу Габріеля Москардо, викликала ажіотаж у столичному клубі Франції. Однак парижани наполягають на протилежному, що ставить під сумнів всю угоду...

Це історія, яка починає затягуватися надовго, і яка все більше і більше пахне порохом. Якби не травма ноги, отримана на початку січня, яка виведе його з ладу приблизно на три місяці, Габріель Москардо, без сумніву, вже був би в ПСЖ. Французький клуб все ще шукає півзахисника для підсилення своїх лав, і прихід молодого бразильця здавався ідеальним варіантом. Можливо, спочатку це була просто заминка, але справа зайшла так далеко, що Корінтіанс випустив кота з мішка.

Новий президент клубу Пауліста, Аугусто Мело, в день своєї інавгурації навіть повідомив, що трансфер завершено, на превеликий подив самого ПСЖ. Він також сказав, що якби це залежало від нього, він би не продав Москардо одразу... Ця заява застала Париж зненацька. Навіть Нассер Аль-Хелаїфі 9 січня заспокоював усіх.

«Це незручна ситуація. Ми не можемо ризикувати, беручи в команду травмованого гравц».

Столичний клуб хоче перестрахуватися і не хоче нічого підписувати до того, як півзахисника прооперують. Але Корінтіанс відчайдушно потребує нових грошей, і Аугусто Мело висловив свою точку зору.

«Все вирішено. Він належить ПСЖ, і ми дали свою згоду. Трансфер оцінюється в 20 мільйонів євро, які будуть сплачені трьома частинами. Це спосіб прискорити події і представити клуб-покупець як доконаний факт».

Проблема в тому, що парижани ще не підтвердили цю маленьку бомбу, яку скинув Мело. За їхніми словами, справа не просунулася ні на крок. Керівництво парижан все ще хоче дочекатися операції Москардо, перш ніж укладати угоду. Оточення гравця не втрачає оптимізму і сподівається, що рішення буде знайдено найближчим часом, але не виключено, що Москардо повернеться в Сан-Паулу, де він все ще перебуває на контракті до 2026 року.

Читайте також: Брест офіційно просить федерацію скасувати VAR

Ніцца офіційно підтвердила підписання Валентена Розьє

271
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS