Поділитись:

Тренер Колоса: За невеличкий час Паулаускас вже опанував кілька найбільш вживаних фраз українською мовою

Автор: Іван Чирко |
Середа, 17 січня 2024, 13:37
269
0
0
Тренер Колоса:  За невеличкий час Паулаускас вже опанував кілька найбільш вживаних фраз українською мовою

фото ФК Колос

Головний тренер Колоса Ярослав Вишняк в коментарі "UA-футбол" розповів про підписання литовського форварда Гітіса Паулаускаса

"Це габаритний форвард, який є гравцем силового плану. Паулаускас є членом національної збірної Литви, він має всі якості та умови для того, аби прогресувати. Ми сподіваємось, що Гітіс посилить нашу гру вже зараз і підійме рівень конкуренції серед гравців атаки. І при цьому не зупинятиметься у рості майстерності й надалі. У "Колосі" литовець, кандидатуру якого ми розглядали ще півроку тому, з'явився завдяки нашій службі скаутингу, яка ефективно спрацювала. Із кількох гравців, запропонованих нашому тренерському штабу, ми зупинили свій вибір на Гітісі. До того ж, бажання перейти до нашої команди було і у самого футболіста – а це має для нас велике значення".

"Ми задоволені, що Паулаускас приїхав до нас і ми уклали контракт, адже у цей важкий час для України не кожен гравець хоче грати в нашій країні. Новачок з’явився у Ковалівці з самого початку зимової підготовки до весняної частини змагань – 10 січня. З перших днів перебування у "Колосі" Гітіс прагне вивчати українську мову – і це неабияк тішить. За невеличкий час він вже опанував кілька найбільш вживаних фраз – "добрий день", "до побачення". Та й футбольну мову, яка зрозуміла усім, ніхто не відміняв", - розповів Вишняк.

Зазначимо, що Колос заплатив албанській Егнатії за Паулаускаса, за різними даними, від 200 до 300 тисяч євро.

Читайте також:

Колос офіційно підписав нападника збірної Литви

Джерело: Алефіренко підписав попередній контракт із командою УПЛ

Верес офіційно підписав ексзахисника Олександрії та Динамо

269
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS